Ακολουθήστε μας

Α Τοπικό

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για ΟΡΙΣΤΙΚΗ αποχώρηση ή συνέχιση (;) στο πρωτάθλημα

Τσικλητήρας Πύλου ώρα μηδέν. Από τα σαλώνια της Γ’ Εθνικής στο χείλος της καταστροφής.

Η ομάδα κινδυνεύει άμεσα στο να μην αγωνιστεί ξανά στην Α’ Τοπική με τα τόσα προβλήματα που υπάρχουν και το πιο σοβαρό η έλλειψη παικτών.

Αύριο σύμφωνα με πληροφορίες μας, αναμένεται να πραγματοποιηθεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο με θέμα εάν θα συνεχίσει η ομάδα να αγωνίζεται στο Α’ Τοπικό η θα δηλώσει παραίτηση.

Το δεύτερο σενάριο είναι αυτό που προκρίνεται την δεδομένη χρονική στιγμή αλλά υπάρχει και η άλλη πλευρά που δηλώνει να αγωνιστεί μέχρι το τέλος και να υποβιβαστεί αξιοπρεπέστατα. Μένει να δούμε λοιπόν την απόφαση που θα παρθεί.

Η 13η αγωνιστική κρίνει πολλά…

Από το φάσμα του σεναρίου περνά στην πραγματικότητα το ενδεχόμενο υποβιβασμού της ομάδας του Τσικλητήρα Πύλου εφόσον δεν δώσει το παρών στην αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Μεθώνη.

Για να καταλάβει κάποιος τι εννοούμε, η Πύλος δεν έχει κατέβει να αγωνιστεί στις αναμετρήσεις με Κυπαρισσία και Πεταλίδι όπου έχασε τον αγώνα με 3-0 στα χαρτιά. Ακολούθησε το καθιερωμένο ρεπό, οι διακοπές λόγω εορτών και με το που αρχίζει ξανά το πρωτάθλημα υπάρχει η αναμέτρηση με την Χώρα που θα πάρει το ματς στα χαρτιά με 3-0.

Η επόμενη (13η) αγωνιστική είναι η πιο κρίσιμη στην ιστορία του συλλόγου όπου υπάρχει η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μεθώνη. Εάν δεν εμφανιστεί ούτε σε αυτόν τον αγώνα, πράγμα πιθανόν, τότε θα αποβληθεί οριστικά από το πρωτάθλημα και θα υποβιβαστεί.

Πλέον, για την κατάσταση που διαμορφώνεται για τα μπαράζ, σε περίπτωση που δεν κατέβει η Πύλος θα διεξαχθούν με τρεις ομάδες (δυο από τον Α΄ Όμιλο και μια από τον Β΄ Όμιλο).

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Lupus

Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Α Τοπικό