Ακολουθήστε μας

ΕΠΣ Μεσσηνίας

Α’ ΤΟΠΙΚΗ: Εμβόλιμη αγωνιστική την ημέρα της Υπαπαντής – Α1 ΤΟΠΙΚΗ: Μία εβδομάδα παράταση

Ξεκινούν και πάλι τα τοπικά πρωταθλήματα το προσεχές Σαββατοκύριακο σε Α’, Α1 και Β’ Τοπική Κατηγορία, (σε προηγούμενο άρθρο σας μεταφέραμε αναλυτικά το πρόγραμμα).

Πάμε, τώρα να αναλύσουμε ποιες αλλαγές υπάρχουν και στις τρεις κατηγορίες μετά τις αναβολές που υπήρξαν λόγω του κορονοϊού.

Το Σαββατοκύριακο 22-23 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί κανονικά η 12η αγωνιστική στην Α’ Τοπική, δηλαδή από εκεί που σταμάτησε το πρωτάθλημα, εκεί θα αρχίσει. Η μόνη διαφορά είναι ότι την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου, ημέρα γιορτή της Υπαπαντής και πολιούχο της Καλαμάτας θα διεξαχθεί εμβόλιμη αγωνιστική.

Για την Α1 Τοπική τώρα, το προσεχές ΣΚ θα πραγματοποιηθεί η 14η αγωνιστική, δηλαδή δύο αγωνιστικές μπροστά. Η 12η αγωνιστική πάει για την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου και η 13η αγωνιστική θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Μαρτίου. Δηλαδή το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί μία εβδομάδα αργότερα από ότι ήταν προγραμματισμένο.

Τέλος, για την Β’ Τοπική μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια αλλαγή ενώ όσον αφορά το Κύπελλο Μεσσηνίας δεν ανακοινώθηκε σήμερα το νέο πρόγραμμα όπως αρχικά είχε ενημερώσει η ΕΠΣ Μεσσηνίας ότι θα το έπραττε σήμερα.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Lupus


Kafe Mavroeidis
More in ΕΠΣ Μεσσηνίας