
Στην οικογένεια των ακαδημιών της Καλαμάτας ανήκει από σήμερα ο Ηλίας Μουρούσιας που αναλαμβάνει σκάουτερ, αναλυτής και θα πλαισιώνει το προπονητικό τιμ.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει τα εξής:
“Καλωσορίζουμε στην οικογένεια των Ακαδημιών της Μαύρης Θύελλας τον Μεσσήνιο Ηλία Μουρούσια. Αναλαμβάνει scouter, αναλυτής και πλαισιώνει το προπονητικό Team της Ακαδημίας μας. Πιστοί στο όραμα του Προέδρου μας και της Διοίκησης μεγαλώνουμε την οικογένεια μας με καταρτισμένα και αναγνωρισμένα στελέχη. Καλή επιτυχία Ηλία!
Βιογραφικό
Ο Ηλίας Μουρούσιας γεννήθηκε στην Καλαμάτα στις 31 Μαρτίου του 1982 και από την ηλικία των 7 χρόνων ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην τοπική ομάδα της Μεσσηνίας Α.Ο.ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ.
Τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα τα έκανε στην Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ την περίοδο 1999-2000 και μετέπειτα στην Π.Α.Ε. ΚΑΛΑΜΑΤΑ ενώ για 25 περίπου χρόνια αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία κυρίως σε ημιεπαγγελματικό επίπεδο.
Πριν κλείσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε έναν κύκλο σπουδών στην προπονητική, στην αθλητική διοίκηση και στο scouting. Είναι απόφοιτος του Mediterranean College με πτυχίο από το ‘’European International University’’ στο SPORTS MANAGEMENT, κάτοχος διπλωμάτων UEFA C’ και UEFA B’ και πιστοποιημένος scouter από την Βρετανική επαγγελματική ομοσπονδία των scouter ποδοσφαίρου ( Professional Football Scout Association) με εξειδίκευση στην αναγνώριση και ανίχνευση ταλέντων.
Τα τελευταία χρόνια έχει διατελέσει στην τοπική ομάδα του Εθνικού Μελιγαλά Πρόεδρος, επικεφαλής ακαδημίας, και υπεύθυνος οργάνωσης ολόκληρου του αθλητικού ομίλου αφήνοντας πίσω ως παρακαταθήκη τη δημιουργία Ύμνου, τη δημιουργία της σύγχρονης αίθουσας τύπου ‘’Δημήτριος Μαυρίκης’’, την ανακαίνιση των γραφείων και των αποδυτηρίων αλλά και την επανασύσταση των ακαδημιών”.

More in Μαύρη Θύελλα
-
Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Σαλούμα Ντιακιτέ
Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Σαλούμα Ντιακιτέ. Είναι Γάλλος, 24 ετών (1,85...
-
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Κακαλέτρης “Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας”
Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών της Καλαμάτας στο σημερινό παιχνίδι με τον...
-
ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 0-0. Πολύ καλή η Μαύρη Θύελλα. Δύο δοκάρια και απόκρουση πέναλτι από Ταϊρη
Σε ένα παιχνίδι όπου χάθηκαν εκατέρωθεν σημαντικές ευκαιρίες για το γκολ της νίκης ΟΦ...
-
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: “Λαβωμένη” αλλά με στόχο το διπλό με ΟΦ Ιεράπετρας
Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τις δώσει την δυνατότητα να ελπίζει όσο...