Ο Νεοκλής Αβδάλας έγραψε ιστορία με τη φετινή συμμετοχή του στη Euroleague σε ηλικία μόλις 15 ετών και ο Παναθηναϊκός έσπευσε να τον “δέσει” στην ομάδα για το μέλλον.

Όπως ανακοίνωσε κι επίσημα η “πράσινη” ΚΑΕ, ο ταλαντούχος γκαρντ φόργουορντ υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών και στη συνέχεια ευχαρίστησε τον Δημήτρη Πρίφτη και τους συμπαίκτες του για την υποστήριξη.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον αθλητή Νεοκλή Αβδάλα για τα επόμενα πέντε χρόνια.

«Νιώθω ενθουσιασμένος που μια ομάδα με την ιστορία, τη φανέλα και τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε την ευκαιρία να υπογράψω το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο», δήλωσε στο paobc.gr ο νεαρός γκαρντ και συνέχισε λέγοντας ότι: «Η χαρά μου είναι πάρα πολύ μεγάλη, αλλά ήδη νιώθω ένα έντονο αίσθημα ευθύνης γιατί πρέπει να δουλέψω πολύ, να κερδίσω τη θέση μου στην ομάδα και να δικαιώσω τους ανθρώπους της. Αισθάνομαι χαρούμενος και συνάμα ιδιαίτερα τυχερός που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό και συνεργάζομαι με αυτούς τους προπονητές, τους συμπαίκτες και όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Ο μόνος στόχος μου είναι να βελτιώνομαι κάθε μέρα».