Την νίκη με σκορ 2-0 κατέκτησε η ΑΕ Μάνης που επικράτησε στο γήπεδο του Κάμπου με 2-0 του ΑΟ Σπερχογείας.
Οι Μανιάτες εκτός από τα δύο τέρματα που σημείωσαν στο τέλος και στις αρχές κάθε ημιχρόνου, είχαν σωρεία χαμένων ευκαιριών και για άλλα τέρματα αλλά ο τερματοφύλακας της Σπερχογείας βρέθηκε σε τρομερή μέρα και έπιασε τα άπιαστα.
Από την άλλη, η Σπερχογεία στάθηκε επάξια στον αγωνιστικό χώρο ενώ θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο ματς με το χαμένο πέναλτι του Μαραβέλα.
Στο 40′ ο Αλεξανδρόπουλος άνοιξε το σκορ με σουτ κάνοντας το 1-0 και συνεχίζει να βρίσκει δίχτυα.
Στο 48′ ο Μαραβέλας έχασε πέναλτι, απέκρουσε ο Αντωνόπουλος, και την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια.
Στο 51′ ο Μπέρμπερη με σουτ σημείωσε το 2-0 όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Τέλος, οι γηπεδούχοι είχαν τρία δοκάρια με τους Μπέρμπερη (κεφαλιά), Χελά (σουτ) και Σπανό (σουτ).
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Η. Νικολόπουλος με βοηθούς τους Μπασιλάρη και Γ. Μιχαλόπουλο.
ΑΕ ΜΑΝΗΣ: Αντωνόπουλος, Χατζηπαναγιώτης (63′ Δουρούμης), Μπέρμπερη (74′ Στύλα), Γιαννής, Περιβολάρης, Τζανετέας (67′ Μέτσο), Παπαθεοδώρου, Μουστάκας (46′ Σπανός), Φετάχου (74′ Αλντέσκου), Αλεξανδρόπουλος, Χελάς.
ΑΟ ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ: Κ. Κακαλέτρης, Τζεφερεμιναίος, Α. Κακαλέτρης (63′ Σώκαλης) (89′ Αλάμαρας), Σπύρος, Λένα, Δημητρίου (82′ Κάστορας), Maci (89′ Ζαφειρίου), Μαραβέλας, Π. Κακαλέτρης, Μαστροκάλος, Ντάβος.