Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Θύελλας Μερόπης που διαμαρτύρεται για την διαιτησία του χθεσινού αγώνα με αντίπαλο τον Αστέρα Βαλύρας.
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
“Η ομάδα μας δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με την διαιτησία ούτε έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση για συγκεκριμένο διαιτητή.
Σήμερα όμως με αυτά που είδαμε στον αγώνα απέναντι στον Αστέρα Βαλύρας νιώθουμε την ανάγκη να αναφέρουμε τα εξής: Κύριοι δεν ανεχόμαστε από κανέναν διαιτητή και από κανέναν επόπτη να παίζει με τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας και να ειρωνεύεται παράγοντες και παίχτες.
Ο κύριος Νικολόπουλος σήμερα κατάφερε να κάνει ένα παιχνίδι άνω κάτω με τις λανθασμένες υποδείξεις του σφυρίζοντας ένα ανύπαρκτο πέναλντι κατά της ομάδας μας σε καθαρό τάκλιν του αμυντικού μας στον επιθετικό της Βαλύρας όπου ο ίδιος ο παίχτης γελούσε με αυτή την απόφαση. Οι δε επόπτες εκτός τόπου και χρόνου μη γνωρίζοντας τους βασικούς κανόνες που διέπουν το άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο.
Κύριοι αρμόδιοι της επιτροπής Διαιτησίας πρέπει επιτέλους να μάθετε στους διαιτητές – επόπτες σας βασικά πράγματα όπως π.χ πότε ένας παίχτης θεωρείται offside!! Αν είναι άπειροι και δεν έχουν παιχνίδια ευτυχώς υπάρχουν και τα πρωταθλήματα τζούνιορ – προτζούνιορ”.