Connect with us

ΕΠΣ Μεσσηνίας

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Νέα παρέμβαση Βασιλόπουλου για τις εκλογές

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Τάκης Βασιλόπουλος, μία μέρα πριν τις εκλογές, με νέα ανακοίνωση του καταθέτει απίστευτα πράγματα για εκβιασμούς, δικηγόρους, εισαγγελείς, κλεψιές, παρατυπίες.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  ΕΚΛΟΓΩΝ  ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 26-2’2022

Το προσεχές  Σάββατο όπως γνωρίζετε έχουν προκηρυχθεί εκλογείς στην  ΕΠΣ  Μεσσηνίας για την ανάδειξη ΔΣ και Εξελεγκτικής  Επιτροπής. Δικαίωμα  συμμετοχής εχουν 9  ομάδες  σε σύνολο περίπου 65 που δήλωσαν συμμετοχή  στα  πρωταθλήματα.  Σε προηγούμενες  δηλώσεις μου εξήγησα  τις ευθύνες της πλειοψηφίας τη ΕΠΣ γιατί φτάσαμε σε αυτή την προβληματική κατάσταση.  Ο  Προέδρος και τα  μέλη της πλειοψηφίας αντί να κάνουν κάτι για αυτο  το τραγικό φαινόμενο, αντί  να συνεννοηθούν μαζί  μας να βρούμε  λύση προέβησαν σε πρωτόγνωρες και  παράτυπες ενέργειες.

  1. Παραβιάζοντας το καταστατικό και το Νόμο π ήραν εξουσιοδοτήσεις από ομάδες ότι είναι  μέλη κάτι που δεν προκύπτει.
  2.  Το ΔΣ της Ένωσης  δεν εξέτασε ως  όφειλε την εγκυρότητα   και τη νομιμότητα  των υποψηφιοτήτων
  3.  Το ψηφοδέλτιο δεν ‘έχει νόμιμη σύνθεση  ως προς  τα 2 φύλλα

 

Σημειώστε ότι ζητήματα  νομιμότητας  εκλογής του Προέδρου    υπήρχαν και το 2018 με  το καταστατικό της τότε ομάδας του , αλλά  και με την υποψηφιότητα του στην  ΕΠΟ

Για  τους  παραπάνω  λόγους  και για  την συνολική  λειτουργία  του καταθέσαμε  σχετικά  εξώδικα  τα οποία  μαζί με  τις σχετικές  ενστάσεις  θα  κατατεθούν στην συνέλευση  του Σαββάτου. Επειδή  εκκρεμούν και άλλα  εξώδικα  σε βάρος του για  απειλείς  κλπ  ,επειδή  δεν έχουν φτιαχτεί ούτε  τα χαρτιά της  Ένωσης  σύμφωνα  με το  Νόμο Αυγενάκη  προτείνουμε  τα εξής:

Να   μην γίνουν εκλογές    να διοριστεί με συμφωνία  των ομάδων από το Πρωτοδικείο Διοίκηση , η οποία θα  κάνει ολες τις  απαραίτητες ενέργειες για εκλογές το α  15 μερο του  Ιουλίου να  ψηφήσει η πλειοψηφία  των ομάδων

Εάν γίνουν εκλογές  να μετέχουν οσοι έχουν δικαίωμα  και να δώσουν παρατήσεις με ημερομηνία  15 Ιουλίου και  η συνέλευση της 26/2/2022 να ορίσει  τις  νέες  εκλογές

Ο συνδυασμός  μου  και  εγώ δεσμευόμαστε να το κάνουμε ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Συζητάμε με νομικούς και το Υπουργείο εάν  είναι  σκόπιμο  με την συμμετοχή μας να νομιμοποιήσουμε  αυτήν την προβληματική  διαδικασία η εάν πρέπει  να απέχουμε.

Σας  ενημερώνουμε  ότι πάνω  από τις μισές  ομάδες που συμμετέχουν  στα πρωταθλήματα  συμμερίζονται  του προβληματισμό  και την αγωνία  μας για  αυτή την προβληματική  κατάσταση. Αντί να συζητάμε  προγράμματα  τις προτάσεις  μας  για τη νέα  τετραετία αναγκαζόμαστε  να περιφρουρήσουμε τα αυτονόητα,  από ανθρώπους  που έκαναν τεράστιο κακό  στο μεσσηνιακό  ποδόσφαιρο  ολη την θητεία πους   στο ΔΣ της ΕΠΣ.

Καλούμε  τις ομάδες  να προβληματιστούν . Αυτές δε που έδωσαν προβληματικές εξουσιοδοτήσεις  για υποψηφιότητα  ότι έχουν και ποινικές  ευθύνες και  το καλύτερο για ολους  είναι  μέχρι την συνέλευση  να τις αποσύρουν.

Ενημερώνουμε  τους εμπλεκόμενους  ότι θα προβούμε σε ολες τις σχετικές νομικές και  δικαστικές ενέργειες προκειμένου  να σταματήσουμε  αυτό  το διασυρμό ΄και το κατήφορο  του μεσσηνιακού  ποδοσφαίρου.

ΥΓ Η  ευθύνη πλέον  δεν είναι δική  μας  οσοι  έχουν παρανομήσει έχουν χρόνο μέχρι την συνέλευση να  το διορθώσουν . Μετά θα είναι  αργά .Λυπούμαστε  για ότι συμβεί αλλά υπάρχουν προσωπικές  ευθύνες  που θα καταλογιστούν. Οι  ομάδες πρέπει να πάρουν την  υπόθεση στα χέρια τους . Εγώ και οι συνεργάτες μου μπαίνουμε μπροστά σε αυτή την προσπάθεια πριν να  είναι  πολύ αργά

Π  ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in ΕΠΣ Μεσσηνίας