Ακολουθήστε μας

Σπορ

Φιλικοί αγώνες των ηλικιακών τμημάτων υδατοσφαίρισης της ΠΑΕ ΆΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΆΤΑΣ

Φιλικούς αγώνες πραγματοποίησαν τα ηλικιακά τμήματα υδατοσφαίρισης της ΠΑΕ ΆΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΆΤΑΣ με τα αντίστοιχα της Α.Ε Κερατσινίου το προηγούμενο Σάββατο.

Πιο συγκεκριμένα, οι υδατοσφαιριστές της Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, στα ηλικιακά τμήματα, αγωνίστηκαν το περασμένο Σάββατο σε 2 φιλικούς αγώνες (πρωί και απόγευμα) στο κλειστό κολυμβητήριο Κερατσινίου με την ΑΕ Κερατσινίου. Οι αθλητές είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους μέσα σε 2 συναρπαστικούς αγώνες και οι προπονητές να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για την εξέλιξή τους.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον προπονητή της ομάδας υδατοσφαίρισης της Α.Ε Κερατσινίου Κανελλόπουλο Γιάννη, αλλά και τον έφορο της ομάδας για την άψογη φιλοξενία και δεσμευόμαστε να ανταποδώσουμε στο άμεσο μέλλον.

Επιπλέον, οι “μικροί” μας πολίστες ανάμεσα από τα παιχνίδια τους είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αγώνα Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών στο «Παπαστράτειο» κολυμβητήριο ανάμεσα στον Εθνικό Πειραιώς και τον Υδραϊκό Ν.Ο.

Ευχαριστούμε, το τμήμα υδατοσφαίρισης του Εθνικού Πειραιώς για τη φιλοξενία.

Τα τμήματα υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ πραγματοποιούν φιλικούς αγώνες με άλλες ομάδες, συμμετέχουν σε τουρνουά και πανελλήνια πρωταθλήματα με διάθεση, όρεξη και όραμα για την ανάπτυξη του αθλήματος της υδατοσφαίρισης και την εξέλιξη των νέων αθλητών, πάντα με γνώμονα το «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» και την “ΕΥΓΕΝΗ άμιλλα”.

 

Το τμήμα υδατοσφαίρισης της

Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Lupus


Kafe Mavroeidis
More in Σπορ