Ακολουθήστε μας

Ποδόσφαιρο

Μπακογιάννης: «Ο Βοτανικός το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα, θα φαίνεται η Ακρόπολη»

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ξεκαθάρισε πως άπαντες περνούν από την θεωρία στην πράξη στο θέμα του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού, το οποίο τόνισε πως θα είναι «το καλύτερο στην Ελλάδα, από τις εξέδρες θα φαίνεται η Ακρόπολη».

Μετά την υπερψήφιση του πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης, ο Δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε εκ νέου στο θέμα της ανέγερσης της νέας έδρας του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, δήλωσε πως: «Ταυτόχρονα στην Αλεξάνδρας κερδίζουμε ένα «πνεύμονα» πρασίνου, ένα “πνεύμονα” οξυγόνου»

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κώστας Μπακογιάννης στον ΣΚΑΪ 100,3:

Για την υπερψήφιση του πρότζκετ της Διπλής Ανάπλασης στο Δημοτικό Συμβούλιο:

Ηταν μια ιστορική συνεδρίαση του Δ.Σ. Πήραμε μια ιστορική απόφαση. Εγκρίναμε τις τρεις συμβάσεις, οι οποίες είναι οι “ακρογωνιαίοι λίθοι” της συνολικής προσπάθειας που κάνουμε. Έχουμε, όπως ξέρετε, ένα πολύ μεγάλο αναπτυξιακό πρόγραμμα, το οποίο δημιουργεί δυο υπερτοπικούς πόλους, ένα στο Βοτανικό με μια αρένα -το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα, ένα γήπεδο που από τις εξέδρες του θα φαίνεται η Ακρόπολη- έως 40 χιλ. θέσεων, και ταυτόχρονα στην Αλεξάνδρας κερδίζουμε ένα «πνεύμονα» πρασίνου, ένα “πνεύμονα” οξυγόνου, που μπορεί να συνδεθεί και με τα Κουντουριώτικα, σε μια περιοχή πυκνοκατοικημένη. Είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο».

Για τα εμπόδια κι αν έχουν ξεπεραστεί:

«Πλέον εμείς περνάμε από τη θεωρία στην πράξη. Έχουμε πολύ υψηλό βαθμό βεβαιότητας και πολύ υψηλό βαθμό ωριμότητας. Είναι ένα έργο εξαιρετικά καλοδουλεμένο και θα δείτε τις πρόδρομες εργασίες σε μερικούς μήνες στην περιοχή του Ελαιώνα. Εκεί, νομίζω, θα είναι και η καλύτερη απάντηση σε όσους πιστεύουν ότι το άπιαστο αυτό όνειρο των τελευταίων δεκαετιών, θα συνεχίσει να παραμένει άπιαστο. Πλέον μιλάμε για ένα σχέδιο απολύτως ρεαλιστικό, απολύτως εφικτό»

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Lupus


Kafe Mavroeidis
More in Ποδόσφαιρο