Ακολουθήστε μας

Σπορ

Ξεκινά σήμερα τριήμερος «μαραθώνιος» ρυθμικής γυμναστικής στην Τέντα με 340 αθλήτριες

Αρχίζει σήμερα στην Τέντα ένα πλούσιο αγωνιστικό 3ήμερο ρυθμικής γυμναστικής.

Το 29ο Διεθνές Κύπελλο Καλαμάτας και το 8ο Elegant Cup επιστρέφει στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα μετά από τους περιορισμούς της προηγούμενης διετίας, με την πανδημία όμως να …θέτει και πάλι τους όρους, καθώς η συμμετοχή των αθλητριών και η προσέλευση των θεατών είναι με βάση τα ισχύοντα πρωτόκολλα για τον covid-19, ενώ δεν υπήρχε η δυνατότητα συμμετοχής ξένων χωρών.

Ακόμα κι έτσι 340 αθλήτριες από 7 ετών έως την κατηγορία των γυναικών από όλη τη Νότια Ελλάδα και όχι μόνο, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο ταπί της Τέντας.

Και τις τρεις ημέρες των αγώνων το πρόγραμμα είναι γεμάτο από τις 9 το πρωί έως το βράδυ (σήμερα έως τις 9, αύριο έως τις 10 και την Κυριακή μέχρι τις 8 μ.μ.) και μάλιστα οι υπεύθυνοι διοργανωτές του Φιλογυμναστικού Ομίλου Καλαμάτας, αναγκάστηκαν να περιορίσουν τον αριθμό των συμμετοχών.

Ο ΦΟΚ θα έχει και δυναμική αγωνιστική παρουσία, καθώς θα εκπροσωπηθεί από 12 αθλήτριες, που είναι οι εξής: Ζωή Μιχάλακα (2013), Αφροδίτη Αντωνία Καλαρίτη, Κανέλλα Σταματοπούλου, Γεωργία Γιαννακοπούλου, Ιωάννα Σταματοπούλου, Γλυκερία Ιωάννα Βώβου (2012), Βασιλική Κοκκορόγιαννη, Μαρκέλλα Παναγιωτοπούλου, Ελένη Αθανασοπούλου (2010), Μελιτίνη Ανδριάνα Τσούκλερη, Έφη Κοντοπούλου (2009).

 

Πηγή: tharrosnews.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Lupus


Kafe Mavroeidis
More in Σπορ