Ακολουθήστε μας

Α1 Τοπικό

Τάκης Πεφάνης: “Έχω μάθει να περπατάω με το κεφάλι ψηλά”

Από τον προπονητή του Νέου Άρη Τάκη Πεφάνη λάβαμε την κάτωθι δήλωση.

Σε αυτή την πολυδιάστατη ζωή που ζούμε κάποιοι άνθρωποι επιλέγουν πράγματα που τους κεντρίζουν περισσότερο το ενδιαφέρον….Για μένα ένα από αυτά τα πράγματα είναι το ποδόσφαιρο. Από μικρό παιδί παίζοντας στις αλάνες και αργότερα σε λίγες ομολογώ ομάδες του τοπικού χωρίς κάποια πολύ μεγάλη αξιόλογη επιτυχία θα έλεγα…Αυτό που μου ποτιζε τον οργανισμό με ευχαρίστηση και μου φυτευε το μικρόβιο του αθλήματος ήταν η επίτευξη της νίκης .Από μικρή ηλικία θυμάμαι ατελείωτους τσακωμούς ακόμα και για ένα πλάγιο…έτσι με μάθανε….το ίδιο κάνω και στην ζωή μου εκτός ποδοσφαιρου….

Ετσι μεγαλώνω και το παιδί μου….Να προσπαθώ να εξαρτώμαι από εμένα και αν τα καταφέρω κάτι έγινε καλά στην αντίθετη περίπτωση κάτι έγινε λάθος. Στα 33 χρόνια που βρίσκομαι στο ποδόσφαιρο έχω κάνει μόνο φίλους όλοι αυτοί ξέρουν ότι έχω μάθει να περπατάω με το κεφάλι ψηλά σε όλα και στις επιτυχίες και τις αποτυχίες και να αναλαμβανω τις ευθύνες μου.

Στην μικρή προπονητική μου καριέρα ότι έχω καταφέρει το έχω κάνει μόνος μου χωρίς την παραμικρή βοήθεια…με πολύ διάβασμα με ενημέρωση με ώρες ατελείωτες να λείπω απο την οικογένεια μου.Ως τώρα έχω εργαστεί σε ομάδες όχι με πολύ μεγάλο μπάτζετ προσπαθώντας να βελτιώσω τους υπάρχων ποδοσφαιριστες να τους φυτέψω το δικό μου μικρόβιο όπως έκαναν και σε εμένα…

Δουλέψτε για να ανταμειφθειται…..Αυτό που τους λέω είναι ότι δεν έχει σημασία ποίοι είμαστε και τι κάνουμε αλλά αυτό που μπορούμε να καταφέρουμε όταν δεν το περιμένουμε. Έχω μάθει να περπατάω με το κεφάλι ψηλά…να κοιτάω τον άλλον στα μάτια. ΔΕΝ ΧΑΝΩ ΠΟΤΕ.. Η ΚΕΡΔΙΖΩ Η ΜΑΘΑΙΝΩ.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Kafe Mavroeidis


Kafe Mavroeidis
More in Α1 Τοπικό