Connect with us

ΕΠΣ Μεσσηνίας

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Ζητά την παρέμβαση εισαγγελέα η πλευρά Βασιλόπουλου για τις εκλογές

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όσον αφορά τις εκλογές στην ΕΠΣ Μεσσηνίας με την αντιπολίτευση την πλευρά του κ. Τάκη Βασιλόπουλου να καλεί άμεσα την παρέμβαση του εισαγγελέα για το συγκεκριμένο θέμα.

Παράλληλα, έκανε αίτηση – ένσταση και κοινοποίηση την ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Αγαπητέ κ. Σπηλιώτη Βασίλειε,
Έχουν περάσει δύο εικοσιτετράωρα από την τοποθέτησή μας για τις συμφωνίες και τις συναλλαγές σας καθώς και για τα ανταποδοτικά οφέλη που προσφέρατε στους φίλους υποστηρικτές σας, χωρίς να λάβουμε την παραμικρή απάντηση.

Η σιωπή σας δηλώνει και ΠΑΡΑΔΟΧΗ αλλά και ΕΝΟΧΗ!!! Ολόκληρη η Μεσσηνία παρακολουθεί με έκπληξη και αγανάκτηση τις μεθοδεύσεις και τις συμφωνίες που έγιναν προκειμένου να βρεθούν οι πέντε που θα σας υποστηρίξουν με την ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ ψήφο τους !!! Και συνεχίζουμε …

Γνωρίζει ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός κόσμος της Μεσσηνίας πως αποτελείται κ. Σπηλιώτη μέλος, και μάλιστα ιδρυτικό, του Νέου Άρι, σωματείο που αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία με πρόεδρο τον αδελφό σας κ. Ευστάθιο Σπηλιώτη.

Ο Νέος Άρις δεν έχει εγγραφεί στο μητρώο της ΓΓΑ και ως εκ τούτου δεν είχε δικαίωμα ούτε να συμμετέχει στις εκλογές, ούτε να ψηφίζει, αλλά το ποιο σημαντικό είναι ότι δεν μπορούσε να προτείνει υποψήφιο μέλος του στις πρόσφατες εκλογές.

-Εσείς κ. Σπηλιώτη σε ποιο σωματείο ανήκετε τελικά;;
-Ποιο σωματείο σας πρότεινε στις πρόσφατες εκλογές;;
-Πότε εγγραφήκατε μέλος στο σωματείο που σας προσέφερε αυτή την εξυπηρέτηση;;
-Τί ορίζει το καταστατικό της ένωσης και ο αθλητικός νόμος;;
-Γνωρίζει το σωματείο που σας εξυπηρέτησε για τις κυρώσεις (και ποινικές) που υπάρχουν;;
-Γιατί η ΕΠΣ δεν απαντά στο έγγραφό μας, που έχουμε στείλει από τις 24 Φεβρουαρίου 2022 προκειμένου να μας ενημερώσουν από ποια σωματεία προτείνονται τα μέλη που συμμετέχουν στις εκλογές;; και ενώ κατά την έγκριση των υποψηφιοτητων υπήρχαν αντιρρήσεις από μέλη εσείς υποσχεθηκατε ότι μ’ένα απλό αίτημα θα ειχαμε πρόσβαση στις βεβαιώσεις τις οποίες εως και σήμερα κρύβετε και από τον δικηγορικό εκπρόσωπο μάς.

Και βέβαια ο πρόεδρος του Νέου Άρι έτρεξε μερικές ώρες μετά τις εκλογές να συγχαρεί τόσο εσάς για την επανεκλογή σας, όσο και τον Γενικό Αρχηγό του Νέου Άρι κ. Δροσινό Χρήστο για την εκλογή του στην εξελικτική επιτροπή .

Ποιανού σωματείου είναι μέλος ο κος Δροσινός και γιατί ήταν πάγκο του Νέου Αρι κατά το τελευταίο παιχνίδι εναντίον του ΠΑΣ ΡΑΧΗ;;; ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ και πως ο διαιτητής τον άφησε να κάθετε μεσα στο παγκο της πρώην ομάδος που ασκούσε χρέη Γενικού αρχηγού. Λειτουργεί κάτι αντικειμενικά η είναι μαγαζάκι σάς.
Του Νέου Άρι ή κάποιου σωματείου χορηγού ;;;

Την ίδια ένσταση καταθέτουμε και για τον Κο Μπούνα που ενώ αποτελεί μέλος του Φαραί (σωματείο που δεν έχει εγγραφεί στο μητρώο της ΓΓΑ) δεν γνωρίζει κανείς τις μεθοδεύσεις και τις διεργασίες που έγιναν προκειμένου να είναι υποψήφιος με σωματείο που έχει το δικαίωμα της συμμετοχής στις εκλογές .

Με ποιο σωματείο κατεβήκατε στις εκλογές κ. Άγγελε Γεωργόπουλε;; που ζητήσατε χρόνο για τον νεαρό κ. Σπηλιωτη.
Ο Τέλος Αγρας, που τόσα χρόνια όλη η Μεσσηνία γνωρίζει ότι είστε μέλος του, δεν συμμετείχε στις εκλογές !!!

Τέλος , κ. Καλκαβούρα εσείς που ως νομικός υπηρετείτε τη νομιμότητα, δεν ντρέπεστε ,που ενώ ο Τέλος Άγρας τού οποίου αποτελείται μέλος, ενώ δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές εσείς πήρατε χαρτί από άλλο σωματείο την τελευταία στιγμή!!!
Και ποιό είναι αυτό το σωματείο;;
Κύριοι ,δεν έχετε καμία ηθική!!!
Το θράσος σας ξεπερνά κάθε ευαισθησία μας και κάθε ηθική!!!

Καλούμε τον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ να παρέμβει άμεσα στα άδυτα της ΕΠΣ Μεσσηνίας και επιτέλους ο κάθε κατεργάρης να πάει στον πάγκο του!!!
Εσείς είστε που θα διοικήσετε κ. Σπηλιώτη το Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο και με αυτόν τον τρόπο;;

Ξέρετε πως τους αποκαλούν αυτούς που τεχνάζονται και λειτουργούν με τέτοιες πρακτικές;

Απαντήστε εσείς και οι φίλοι σας την ερώτηση!!!! Προφανώς το παλιό ρητό που λέει πες μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι, «είναι φτιαγμένο για εσάς».

Έτσι θα σας αντιμετωπίζουμε πλέον στη Μεσσηνία έως ότου μας αποδείξετε το αντίθετο «εάν υπάρχει πιθανότητα».!!!
Είστε ανήθικοι και επικίνδυνοι !!!!

Ομάδα Βασιλόπουλου Παναγιώτη

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in ΕΠΣ Μεσσηνίας