Connect with us

Γ Εθνική

Ανακοίνωση του Αχέροντα εις βάρος του Αίαντα-Τί λένε στη Γαστούνη!

Ανακοίνωση του Αχέροντα με παράπονα για τη φιλοξενία στη Γαστούνη είχαμε. Ο σύλλογος της Ηπείρου, κατηγορεί επίσης τον Αίαντα επειδή ζήτησε εισιτήριο στην πόρτα από κάποιους ανθρώπους από το Καναλάκι. Στην ανακοίνωση, υπάρχει μια δόση υπερβολής, καθώς δεν συνέβη το παραμικρό στην εξέδρα, η οποία εξάλλου φυλασσόταν από ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Κάποιες συνήθεις φραστικές επιθέσεις από φιλάθλους, χωρίς να εμπλέκεται κανένα διοικητικό στέλεχος σε όλα αυτά. Αντίθετα, διοικητικά στελέχη προσπάθησαν να ηρεμήσουν τους φιλάθλους και να μην δοθεί συνέχεια. Τέλος όσον αφορά στον Λάμπη Κάρδαρη, δεν είχε καμία αρμοδιότητα να βάλει μέσα τον προπονητή του Αχέροντα, καθώς έφεραν αντιρρήσεις ο γυμνασίαρχος και η αστυνομία, αφού δεν είχε δικαίωμα να βρίσκεται εκεί. Μάλιστα ενώ καθόταν στη φυσούνα, ζητήθηκε από τον παρατηρητή να αποχωρήσει για την εξέδρα, αφού η φυσούνα ανήκει στα όρια του αγωνιστικού χώρου.

Η ανακοίνωση του Αχέροντα

Ας δούμε όμως τι λέει η ανακοίνωση του ΠΑΣ Αχέρων:

«Η ομάδα του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, εξέφρασε σφοδρά παράπονα για τη φιλοξενία που έτυχε στη Γαστούνη.

Αναλυτικά:

“Ο ΠΑΣ Αχέρων θα ήθελε να συγχαρεί το διαιτητικό τρίο Βαρτσακη, Μπεκιαρη και Αντωνόπουλου του συνδέσμου Λακωνίας, για την εξαιρετική τους διαιτησία στον κυριακάτικο ποδοσφαιρικό αγώνα πρωταθλήματος του συλλογου μας με τον ΑΙΑ Γαστούνης.
Είμαστε όμως στην δυσάρεστη θέση σαν σύλλογος να καταγγείλουμε την απαράδεκτη φιλοξενία που αντιμετωπίσαμε από την γηπεδούχο ομάδα.
Όλα ξεκίνησαν από τα πρώτα λεπτά που κατέφθασε ο σύλλογος μας στο δημοτικό στάδιο Γαστούνης, καθώς και τα μέλη της διοίκησης μας, στην είσοδο του γηπέδου ζητήθηκε από τον πρόεδρο και τα μέλη του συλλόγου μας να πληρώσουν εισιτήριο κάνοντας λόγο για υπεράριθμη αποστολή και ότι δεν δικαιούμασταν προσκλήσεις σαν σύλλογος, το οποίο θέμα ευτυχώς λύθηκε και κάνοντας σαφές ότι δεν ζητάμε τίποτα παραπάνω από αυτά που δικαιούμαστε σαν σύλλογος, γράφοντας μια ονομαστική λίστα των ονομάτων που θα παρεβρεθούν στον αγώνα και όχι τελικά με τις οποίες προσκλήσεις που κανονικά δικαιούμασταν.
Στην αρχή της αναμέτρησης το εχθρικό κλίμα εντάχθηκε στις κερκίδες του γηπέδου, αφότου η ομάδα μας προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, οι φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας με πρωτοστάτη τον αδερφό του προπονητή του ΑΙΑ Γαστούνης, δημιούργησαν κλίμα τρομοκρατίας στις κερκίδες που βρισκόταν οι φίλαθλοι, το διοικητικό συμβούλιο και άτομα της αποστολής του συλλόγου μας και ο προπονητής μας, κινήθηκαν απειλητικά και φραστικά προς το μέρος μας κάνοντας λόγο να μην μιλάνε και να σταματήσουν να δίνουν οδηγίες, ευτυχώς όμως αποφεύχθηκαν τα χειρότερα με την άμεση παρουσία της αστυνομίας στο σημείο και την απομάκρυνση των φιλάθλων της Γαστούνης.
Τέλος θα θέλαμε να σταθούμε στην απαράδεκτη συμπεριφορά τόσο του Γενικού αρχηγού του ΑΙΑ Γαστούνης που έκοβε βόλτες μέσα στον αγωνιστικό χώρο, στους πάγκους, τόσο στον δικό του, που ήταν δικαιοδοσία σαν γενικού αρχηγού ποσό μάλλον και στον δικό μας και στην φυσούνα την ώρα του αγώνα, καθώς εκτελούσε χρέη παρατηρητή κάνοντας υποδείξεις όπου εκείνος ήθελε και όπως εκείνος νόμιζε σωστό. Στεκόμαστε και στον προπονητή της αντίπαλης ομάδας που δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτόν τον ρόλο καθόλη την διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν σταμάτησε να εξυβρίζει και να απειλεί τον πάγκο μας δημιουργώντας θέμα από το πουθενά.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα απετράπη η είσοδος του προέδρου και του ιατρού-μασέρ του συλλόγου μας στα αποδυτήρια της ομάδας, με τον γενικό αρχηγό της αντίπαλης ομάδας να εκτελεί πάλι χρέη παρατηρητή και να κάνει λόγο για έκρυθμη κατάσταση και ότι δεν μπορεί να εισέλθει κανείς στα αποδυτήρια.
Ο ΠΑΣ Αχερων δεν θα μπει στην διαδικασία ανταπόδοσης παρόμοιας συμπεριφοράς ή φιλοξενίας. Δεν ταιριάζει άλλωστε στο επίπεδο του. Από την άλλη πλευρά, δεν μπορούμε να δεχτούμε και να σκύψουμε το κεφάλι σε τέτοιου είδους τακτικές και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για την προστασία του ΠΑΣ Αχέρων, των παικτών, των φιλάθλων και των διοικητικών παραγόντων του. Επιφυλασσόμεθα σε κάθε περίπτωση να προβούμε σε κάθε νόμιμη και αναγκαία ενέργεια προκειμένου να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας.
ΕΚ του Δ.Σ ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου».

 

Καραμιχάλης: «Ήθελαν να μπουν άτομα χωρίς εισιτήριο εκτός λίστας»

Αναφορικά με το θέμα που θίγει με ανακοίνωσή του ο Αχέρων, στον Αίαντα λένε ότι ζητήθηκε να δοθεί μια λίστα και ακολούθως να μπούνε όλοι μέσα χωρίς εισιτήριο, όπως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις. Μάλιστα ο Λάμπης Κάρδαρης τους ζήτησε να συντάξουν και μια νέα λίστα, αν τυχόν είχαν ξεχάσει κάποια άτομα.

Ο Κώστας Καραμιχάλης, ο οποίος ήταν παρών στην είσοδο και τα εισιτήρια, ανέφερε:

«Είπαμε σαν διοίκηση του Αίαντα, να δοθεί από τους φιλοξενούμενους μια λίστα. Αυτό και έγινε. Αφού λοιπόν μπήκε η αποστολή του Αχέροντα, παίκτες, προπονητές, τεχνικό προσωπικό κ.λπ., ακολούθησαν άλλοι δεκαεννέα άνθρωποι από το Καναλάκι, οι οποίοι βρίσκονταν στη λίστα. Στη συνέχεια έφτασε ο Πρόεδρος του Αχέροντα, συνοδευόμενος από τρία άτομα. Ευγενικά τους είπαμε αν είχαν την καλοσύνη να πληρώσουν ένα εισιτήριο. Εκνευρίστηκε τότε ο Πρόεδρος. Δεν γνώριζα ότι είναι ο Πρόεδρος και δεν ήμουν υποχρεωμένος να γνωρίζω ούτε ποιος είναι, ούτε από πού είναι. Όπως σας είπα ήταν εκτός λίστας. Ο Πρόεδρος του Αίαντα σε όποιο γήπεδο κι αν πηγαίνει, μόνος ή με έναν φίλο, θα  αφήσει ένα εικοσάρικο. Εμείς δεν ζητήσαμε χρήματα. Αλλά όπως προείπα, δεν γνωρίζαμε ποιος είναι ο κύριος. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, δεν συνέβη το παραμικρό. Κι αν εκνευρίστηκαν κάποιοι από την εξέδρα, είναι από αυτά που συμβαίνουν σε όλα τα γήπεδα, σε όλα τα παιχνίδια. Φροντίσαμε να τους κατευνάσουμε και το θέμα τελείωσε εκεί. Ο Αίας έχασε και ο Αχέρων έφυγε χωρίς να τον πειράξει κανένας. Δεν αντιλαμβάνομαι για ποιο λόγο έχει παράπονο από τη φιλοξενία η ομάδα του Καναλακίου. Ο Αίας όλη τη σεζόν, αλλά και παλαιότερα, ουδέποτε δημιούργησε πρόβλημα φιλοξενίας. Όλες οι ομάδες φιλοξενήθηκαν στη Γαστούνη με τον καλύτερο τρόπο. Η ομάδα μας ξεχωρίζει για το ήθος της, για τον έντιμο αγώνα που δίνει, παίζοντας όλα τα παιχνίδια μέσα στο γήπεδο, αλλά χωρίς ποτέ να έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα, όπου κι αν αγωνίστηκε».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Γ Εθνική