Ακολουθήστε μας

Σπορ

Νίκος Τσώνης: Υποψήφιος για την ΕΟΕ

Ο Νίκος Τσώνης είναι η κίνηση της «Αναγέννησης» για τη θέση εκπροσώπου του ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ.

Ο δημοσιογράφος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ, Νίκος Τσώνης είναι ο εκλεκτός από την Κίνηση για την Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού για τη θέση του τακτικού εκπροσώπου της ομοσπονδίας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Μία ημέρα μετά τη δήλωση υποψηφιότητας από την πρώην επικεφαλής της «Αναγέννησης», Τασούλας Κελεσίδου για τη θέση εκπροσώπου του ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ, ήρθε η κίνηση από την Κίνηση στο πρόσωπο του Νίκου Τσώνη.

Ο ίδιος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με γραπτή δήλωση, σημειώνοντας τα εξής: «Με τιμά ιδιαίτερα η ομόφωνη απόφαση της Αναγέννησης για τον στίβο να διεκδικήσω την εκπροσώπηση του ΣΕΓΑΣ στην Ολομέλεια της ΕΟΕ.

Μετά από τόσα χρόνια αγώνων μαζί με τα σωματεία με αποτέλεσμα την τιμητική θέση που με εκλέξατε στο Δ.Σ. της ομοσπονδίας, ήρθε η στιγμή να υποστηρίξω το στίβο και τα σωματεία στην Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Είμαι πάντα παρών σε όλα τα Διοικητικά Συμβούλια και στα δρώμενα της Ομοσπονδίας με κατάθεση απόψεων και προτάσεις, με αιτήματα για τους αθλητές και τους προπονητές και θα συνεχίσω το ίδιο μαχητικά και κόσμια, για να μπορεί ο στίβος να κατέχει πάντα την ξεχωριστή θέση που απαιτείται στο Ολυμπιακό Κίνημα».

Η «Αναγέννηση» μερικές ώρες μετά την υποψηφιότητα Κελεσίδου, προέβη σε διαγραφή της πρώην πρωταθλήτριας της δισκοβολίας, καθώς όπως τονίστηκε «δεν σεβάστηκε και αγνόησε τις ομόφωνες αποφάσεις των οργάνων της» σχετικά με το θέμα των υποψηφίων για την εκλογική διαδικασία που θα γίνει στη γενική συνέλευση του ΣΕΓΑΣ

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Lupus


Kafe Mavroeidis
More in Σπορ