Ακολουθήστε μας

Στίβος

Στίβος: Ο Εμμανουήλ Καραλής χάνει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι

Με έξι αντί για επτά αθλητές θα συμμετάσχει η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που ξεκινάει την Παρασκευή 18 Μαρτίου στο Βελιγράδι.

Ο 4ος Ολυμπιονίκης του Τόκιο, Εμμανουήλ Καραλής δεν θα καταφέρει τελικά να ταξιδέψει στο Βελιγράδι, καθώς η επανεξέταση που έκανε σήμερα στον γιατρό της ομοσπονδίας Διονύση Χισσα, έδειξε πως δεν είναι έτοιμος να μπει σε έναν αγώνα υψηλού επιπέδου, όπως το Παγκόσμιο κλειστού στίβου, που επρόκειτο να συμμετάσχει.

Οι εξετάσεις του Έλληνα αθλητή, ο οποίος έχει περάσει φέτος τα 5,81μ. και μπορούσε να διεκδικήσει μια καλή παρουσία στον απευθείας τελικό του επί κοντώ, έδειξαν πως ο τραυματισμός δεν έχει υποχωρήσει στο απόλυτο, κάτι που σημαίνει πως είναι ορατός ο κίνδυνος να υπάρξει σοβαρή υποτροπή, που θα θέσει σε κίνδυνο τη συμμετοχή του ακόμη και στον ανοιχτό στίβο.

Έτσι αποφασίστηκε ο Καραλής να συνεχίσει τις θεραπείες του κι έπειτα να προετοιμαστεί για τους αγώνες της θερινής περιόδου.

Αυτό σημαίνει πως η ελληνική αποστολή για το Παγκόσμιο κλειστού αποτελείται πλέον από έξι αθλητές/τριες: Μίλτο Τεντόγλου, Κώστα Δουβαλίδη, Νίκο Ανδρικόπουλο, Ραφαέλα Σπανουδάκη, Ελισάβετ Πεσιρίδου και Ειρήνη Βασιλείου

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Lupus


Kafe Mavroeidis
More in Στίβος