Ακολουθήστε μας

Βόλεϊ

ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΟΥΝ

ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΟΥΝ.

Με χαρά πληροφορηθήκαμε πως η Βαρβάρα Μπένου, του Χρήστου θυγατέρα, προοδεύει και με την ομάδα του Απόλλωνα Πατρών, (στον οποίαν έχει παραχωρηθεί με υποσχετική λόγω των σπουδών της στην Πάτρα), έφθασε στο Φάιναλ Φόρ, δηλαδή στις τέσσερεις καλύτερες ομάδες πανελλαδικώς του πρωταθλήματος Νεανίδων. Παράλληλα στηρίζει επιτυχώς και την ομάδα Γυναικών της πατρινής ομάδος. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία, Υγεία, Πρόοδο και διακρίσεις.

Η Βαρβάρα είναι η τέταρτη αθλήτρια τα τελευταία 5 χρόνια, που εκπαιδεύτηκε στις ακαδημίες του Μεσσηνιακού και φτάνει να αγωνίζεται σε υψηλότερες κατηγορίες των πρωταθλημάτων Βόλεϊ.

Την αρχή έκανε η Αναστασία Σιρίνινα, η οποία σήμερα με επιτυχία αγωνίζεται στη VOLLEYLEAGUE Γυναικών με τα χρώματα της Θέτιδας Βούλας.
Ακολούθησε η Ιφιγένεια Σαμπάτη, η οποία σήμερα αγωνίζεται στη VOLLEYLEAGUE Γυναικών με τα χρώματα των Αμαζόνων Νέας Ερυθραίας.

Μετά η Σοφιτίνα Μπαξιβανάκη, η οποία σήμερα αγωνίζεται στην PRE LEAGUE Γυναικών με τα χρώματα της Αρτέμιδος Κορυδαλλού και λίγο αργότερα η Βαρβάρα Μπένου.
Και οι τέσσερεις εκπαιδεύτηκαν στις Ακαδημίες του Μεσσηνιακού από την προπονήτρια Γεωργία Σουρή.

Σήμερα η Ακαδημία Βόλεϊ του Μεσσηνιακού συνεχίζει να εκπαιδεύει σωστά τα κορίτσια υπό τις οδηγίες των Παναγιώτη Μητρόπουλου και Μαρίας Χρονοπούλου. Επτά αθλήτριες-μαθήτριες βρίσκονται ήδη στην ομάδα Γυναικών και προπονούνται με την Γεωργία Σουρή. Δύο δε από αυτές, γεννημένες το 2008, οι Χρυσούλα Τσούμπανου και η Ξένια Χρονοπούλου έχουν κληθεί την Παρασκευή 18 Μαρτίου να προπονηθούν στη Μεγαλόπολη με την παρουσία των κ.κ. Τεχνικού συμβούλου των Εθνικών Ομάδων Τάκη Καβαλιεράκη, Υπεύθυνου Ανάπτυξης Ε.Ο.ΠΕ. Χρήστου Ντόζη και Ομοσπονδιακού Προπονητή Κώστα Γκούντα.
Ο ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Γ.Σ.1888 ΕΥΧΕΤΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΣΕ ΟΛΕΣ

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Lupus


Kafe Mavroeidis
More in Βόλεϊ