Ακολουθήστε μας

Μπάσκετ

Η ΕΟΚ αναλαμβάνει τα έξοδα των αγώνων στις Κ18

Μια ουσιαστική δέσμευση της νέας διοίκησης της ΕΟΚ που είχε γνωστοποιηθεί από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Βαγγέλη Λόλιο από τις αρχές του περασμένου Φθινοπώρου, γίνεται πράξη από την 1η Απριλίου 2022. Συγκεκριμένα από την παραπάνω ημερομηνία τα έξοδα για τη διαιτησίες και τους κριτές όλων των επίσημων αναμετρήσεων στην ηλικιακή κατηγορία Κ18 σε αγόρια και κορίτσια (κατηγορίες εφήβων – νεανίδων), θα καλύπτονται από την ίδια την Ομοσπονδία.

Παράλληλα γνωστοποιείται ότι οι σύλλογοι απαλλάσσονται και από τα παράβολα που μέχρι πρότινος καταβάλλονταν στις Ενώσεις. Δεν έχει ωστόσο διευκρινιστεί αυτή η ελάφρυνση με περισσότερες λεπτομέρειες. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ, αναφέρει:

«Η υλοποίηση μιας σημαντικής δέσμευσης που είχε αναλάβει η διοίκηση της ΕΟΚ αρχίζει από την 1η Απριλίου προσφέροντας ουσιαστική βοήθεια στα σωματεία για τη λειτουργία τους και κατ’ επέκταση την ανάπτυξη του αθλήματος. Από τη συγκεκριμένη ημερομηνία, τα έξοδα αγώνων αγοριών και κοριτσιών U18 για διαιτητές και κριτές, θα επιβαρύνουν την ΕΟΚ.

Πέραν αυτού, ανακοινώθηκαν και νέες ελαφρύνσεις για τα σωματεία που σχετίζονται με τον τρόπο λειτουργίας των ενώσεων, όπως η κατάργηση των παράβολων δημιουργώντας συνολικά ένα πολύ μεγάλο πακέτο απαλλαγής κόστους.

Ο νέος τρόπος λειτουργίας του συστήματος αναλύθηκε διεξοδικά χθες (15/3) από τον πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο στους προέδρους των Τοπικών Ενώσεων και Επιτροπών στην πολύωρη συνάντηση που είχαν στα γραφεία της Ομοσπονδίας.».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Lupus


Kafe Mavroeidis
More in Μπάσκετ