Connect with us

ΕΠΣ Μεσσηνίας

Απάντηση – ανακοίνωση του Τάκη Βασιλόπουλου σε Βασίλη Σπηλιώτη

Η κόντρα ανάμεσα σε Τάκη Βασιλόπουλο και Βασίλη Σπηλιώτη όσον αφορά τις εκλογές της ΕΠΣ Μεσσηνίας και όχι μόνο καλά κρατεί και δεν έχει τελειωμό.

Σήμερα τα ξημερώματα στις 2:20 συγκεκριμένα, βγήκε ανακοίνωση από πλευράς Βασιλόπουλου σε απάντηση στα όσα ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας χθες το απόγευμα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΟΣ κ. Σπηλιωτη.
Φίλοι του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου, εχθές το βράδυ είχαμε την χαρά να διαβάσουμε κάτι επιτέλους και άνευ ουσίας, παραπλανητικό και γεμάτο ανακρίβειες από τον κύριο κρυφτούλι.
Πέρασαν πολλές ημέρες μέχρι να λάβουμε επιτέλους την πρώτη ΑΠΑΝΤΗΣΗ από τον Κο Σπηλιώτη, χωρίς ΚΑΝΕΝΑ επίσημο ΕΓΓΡΑΦΟ από την ΕΠΣ Μεσσηνίας στο ερώτημα που έχουμε υποβάλει τόσο εγγράφως όσο και μέσω των ΜΜΕ και σε αυτό το σημείο να σάς θυμίσουμε ότι εκπροσωπουμε το 55% των ομάδων που ψήφισαν στις εκλογές του 2018, και περιμένουν επίσης απάντηση.
Το γεγονός ότι θέλετε διακοσμητικά στοιχεία και όχι συνεργάτες το έχουμε καταλάβει από τότε που σας γνωρίσαμε κ. Σπηλιωτη δεν μπορούμε να παίξουμε αυτό το θέατρο του παραλόγου.
Ποιο σωματείο σάς παραχώρησε την διευκόλυνση να σάς προτείνει ως υποψήφιο πρόεδρο στις πρόσφατες εκλογές και εάν αποτελείται νόμιμο μέλος του;;
Ποιά σωματεία σας προσέφεραν την ίδια διευκόλυνση και σε εσάς Κε Κωνσταντίνε Μπούνα , Κε Παναγιώτη Καλκαβούρα , Κε Άγγελε Γεωργόπουλε;; Εσείς κύριοι θα συνεχίζετε να παίζετε κρυφτό και δεν έχετε την ανάγκη ξεκαθαρίσετε την θέση σας απέναντι στον ποδοσφαιρικό κόσμο η έχετε αποφασίσει να εκκρεμούν σκέψεις για την παράνομη συμμετοχή σάς στις εκλογές ακολουθώντας τον ηγέτη – διοικητή κ. Σπηλιωτη;
Τα σωματεία των οποίων είστε μέλη όλα αυτά τα χρόνια, και όλοι γνωρίζουμε ποιά είναι αυτά, δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στις πρόσφατες εκλογές.
Υπάρχουν έγγραφα ή είναι ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ οι προτάσεις;; Και εάν αποφασίσατε μόνοι σάς αυτό τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογικών διαδικασιών έπρεπε να το τονίσετε από την αρχή, για να ξέρει ο κόσμος των τρόπο που συνεργάζεστε και απαιτείτε την προσοχή μας και συνεργασία μάς.
Γνωρίζουν τα σωματεία που παραπλανήσετε για τις συνέπειες που θα έχουν;;
Δώστε στη ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ τα ΕΓΓΡΑΦΑ και τις απαντήσεις ΧΩΡΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ!!!
Μας είπατε τόσα πολλά, αλλά ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ για την ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ!!!
Σταματήστε να ρίχνετε ΛΑΣΠΗ στον ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ …!!!
Η ΣΙΩΠΗ σας για όλα αυτά αποτελούν ΕΝΟΧΗ!!!
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ μας και θα πάψουμε να σας ενοχλούμε άλλο εμείς …
Το λόγο θα πάρει τότε η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!
Αυτό ΦΟΒΑΣΤΕ!!!
Στείλτε μας τις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ που ζητάμε Κε Σπηλιώτη για να γνωρίζουν όλοι!!!
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…
Επίσης μην ξεχάσετε να ζυγιστείτε κ. Σπηλιωτη γιατί από την πολλή δουλειά από την στιγμή που αναλάβατε την διοίκηση – καθοδήγηση του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου πήρατε μερικά κιλά.
Υ.Γ. Εμείς θα δημοσιεύσουμε τα μέλη των σωματείων όπως αυτά έχουν δηλωθεί στο Πρωτοδικείο, προκειμένου να εγγραφούν στο μητρώο της ΓΓΑ.
Και έχουμε τα στοιχεία Κε Σπηλιώτη!!!
Καλή αντάμωση στις αίθουσες της δικαιοσύνης … Κε πρόεδρε …(για όσο ακόμη …)

Βασιλόπουλος Παναγιώτης
Ακούραστος Υποστηρικτής του Μεσσηνιακού Αθλητισμού τα τελευταία 32 χρόνια.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in ΕΠΣ Μεσσηνίας