Ακολουθήστε μας

Σπορ

ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ IMG FUTURES STARS Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΖΟΛΕΑ

Ένα Πλούσιο Αγωνιστικό Διήμερο Ολοκληρώθηκε Το Σαββατοκύριακο Που Μας Πέρασε Για Τον Όμιλο Αντισφαίρισης Καλαμάτας.

Καταρχάς, η Μαρία Καζολέα στα γήπεδα του TATOI TENNIS CLUB, στα πλαίσια των προκριματικών του IMG Futures Stars,  έφθασε στα ημιτελικά  και διατηρεί κάποιες μικρές πιθανότητες να αγωνιστεί στο κυρίως ταμπλό του Παγκόσμιου αυτού τουρνουά τον Απρίλιο, ως επιλαχούσα. Στη φάση των Ομίλων επικράτησε των Κουκούλη Διονυσίας ( Ο.Α. Βούλας ) 7-5,6-2 και Βολονάκη Κωνσταντίνας (Α.Ο.Α. Αττικός Ήλιος) 6-0,6-3. Στον τρίτο και καθοριστικό αγώνα, ηττήθηκε από την Λιαγκριδώνη Βασιλική (Γ.Ο. Περιστερίου Παλάσκας) 4-6, 6-4,6-2 και ως δεύτερη του Ομίλου αγωνίστηκε στα ημιτελικά με το Νο 1 της Πανελλήνιας κατάταξης Παναγιωτίδου Λυδία (Ο.Α. Θεσσαλονίκης), από την οποία έχασε 6-0,6-0.

Το ίδιο χρονικό διάστημα , διεξήχθη στα γήπεδα του Ομίλου και το Ε3 Ενωσιακό Πρωτάθλημα Πελοποννήσου με τη συμμετοχή 85 αθλητών από τους Συλλόγους της Πελοποννήσου.

Εκ μέρους του Ο.Α.Κ., η Βάσια Μιχαλοπούλου, αγωνιζόμενη στη μεγαλύτερη ηλικιακά κατηγορία των κάτω των 16, νίκησε στον πρώτο γύρο την Αθανασοπούλου Ηλιάνα ( Σ.Α. Μεσσήνης ) 4-0, 4-1 και έχασε στα προημιτελικά στον τελευταίο κυριολεκτικά πόντο από την Γρίβα Αριάδνη ( Α.Ο.Α.Πατρών ) 1-4,4-2,14-12. Ο Ανδρέας Γκόνης στην κατηγορία κάτω των 12 επικράτησε στον πρώτο γύρο του Καραμανάκου Νίκου (Ο.Α. Ρίου) 4-0,4-1 και αποκλείστηκε έπειτα από τον Μαλλίνα Γιάννη (Ο.Α. Ναυπάκτου) με το ίδιο σκορ. Επίσης, η Λήδα Μπλουγουρά στη κατηγορία κάτω των 16,  έχασε στον πρώτο γύρο από την Κλαουδάτου Δανάη (Ο.Α. Ρίου) 5-3,4-1. Στον πρώτο γύρο  αποκλείστηκαν στην κατηγορία κάτω των 12  ο Λαχανάς Παναγιώτης από τον Γκολφινόπουλο Ηλία (Α.Ο.Α. Πατρών) 4-0,5-3, η Ασημένια Θεοδώρου από την Κοράκη Χαρίκλεια (ΑΕΚ Τρίπολης) 4-0,4-1 και η Παπαδοπούλου Παναγιώτα από την Τσαρμποπούλου Βασιλική (Α.Ο.Α. Πατρών) 3-5,4-2,7-4. Τέλος, στους αγώνες συμμετείχε και η Εβελίνα Μπούτρα του Σ.Α . Μεσσήνης, η οποία προσφάτως εντάχθηκε στην αγωνιστική ομάδα του Ο.Α.Κ. και θα μεταγραφεί στον Όμιλο την προσεχή μεταγραφική περίοδο. Η Εβελίνα , αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο από την Βερέμη Βασιλική (Αρκαδικός Ο.Α. Άτλας) 4-1,4-2.

Νικητές ανά κατηγορία:

Αγόρια Κ16: ΚΑΚΟΥΡΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ΟΑ ΑΤΛΑΣ)

Κορίτσια Κ16: ΓΡΙΒΑ ΑΝΔΡΙΑΝΗ (ΑΟΑ ΠΑΤΡΩΝ)

Αγόρια Κ12: ΜΠΙΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΑΕΤ ΝΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ)

Κορίτσια Κ12: ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ (ΣΑ ΜΕΣΣΗΝΗΣ)

Το Δ.Σ. του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας θα ήθελε να ευχαριστήσει  τις αθλήτριες και τους αθλητές της Πελοποννήσου για την υποδειγματική τους αθλητική συμπεριφορά κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες και τους Ιατρούς -Μέλη του Συλλόγου μας Λεβεντόπουλο Νίκο, Μακρή Κώστα, Κουνάδη Γεράσιμο και Λεάκου Ράνια για την εθελοντική τους εργασία

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Lupus


Kafe Mavroeidis
More in Σπορ