Ακολουθήστε μας

Α Τοπικό

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Διαμαρτυρία του Προέδρου σε ΕΠΣ Μεσσηνίας

Ενημέρωση – διαμαρτυρία του προέδρου του Τέλλου Άγρα Παναγιώτη Αγγελόπουλου προς την ΕΠΣ Μεσσηνίας όσον αφορά την ένσταση που είχε καταθέσει η διοίκηση για την μείωση της ποινής του ποδοσφαιριστή Βασίλη αλεβίζου.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Ως πρόεδρος του σωματείου Α.Ο. ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ, αισθάνομαι την ανάγκη να προβώ στη παρακάτω ενημέρωση – διαμαρτυρία προς την ΕΠΣΜ. Σχετικά με την ένσταση, για μείωση της ποινής του ποδοσφαιριστή μας Αλεβίζου Βασίλη, που πραγματοποιήθηκε στο δικηγορικό γραφείο του κυρίου Καλκαβούρα Παναγιώτη (μέλος της ΕΠΣΜ), στις 4/3/2022 και μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία απάντηση για την εκδίκαση της υπόθεσης απο την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Θέλω να ρωτήσω τον κύριο Καλκαβούρα και το πρόεδρο κύριο Σπηλιώτη Βασίλη, εάν πραγματικά η ένσταση κατατέθηκε και τι γίνεται με την εξέλιξη της και αυτό γιατί ενώ απο την προηγούμενη Τετάρτη 16/3 θα έπρεπε να έχουμε απάντηση, ο κύριος Καλκαβούρας μας διαβεβαίωνε οτι θα βγει απόφαση σήμερα και μετά λύπης μου, δεν απαντά στο τηλέφωνο, σε κανέναν απο τη διοίκηση.

Υ.Γ. προσωπικά δεν έχω με κανέναν, αλλά υπηρετώ μια ομάδα με ιστορία και έχω υποχρέωση να ενημερώνω τους πολυάριθμους φιλάθλους της , το Δ.Σ. το οποίο συνεργάζομαι, τους πρώην παράγοντες που υπηρέτησαν την ομάδα και τους πολλούς χορηγούς που βοηθούν αδιάκοπα την ομάδα μας!!!

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Lupus


Kafe Mavroeidis
More in Α Τοπικό