Ακολουθήστε μας

Σπορ

ΠΑΕ ΑΡΓΗΣ: Απόλυτη επιτυχία οι αγώνες στην Πάτρα. Επιστροφή με 19 μετάλλια

Η ομάδα κολύμβησης του σ Άργη Καλαμάτας, το Σάββατο 19/03 /2022 μετέβη στο κλειστό κολυμβητήριο της Πάτρας, προκειμένου να συμμετέχει στους χειμερινούς αγώνες προαγωνιστικών ηλικίας 9, 10, 11 και 12 ετών. Η αποστολή στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία και οι αθλητές-τριες επέστρεψαν στους σάκους τους με μετάλλια, εμπειρία, χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον.
Συγκεκριμένα κατακτήθηκαν 19 μετάλλια σε ατομικό επίπεδο και 4 στα ομαδικά αγωνίσματα. Το σημαντικό είναι ότι οι αθλητές-τριες βελτίωσαν σημαντικά τους χρόνους τους, παρόλα τα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει οι συχνές απουσίες από τις προπονήσεις λόγω του Covid. Δεν έλειψαν, δυστυχώς, και οι ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής, λόγω ασθένειας, αθλητών που ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας, και η απουσία τους ήταν αισθητή.
Όλοι οι αθλητές-τριες έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό και έδειξαν ότι είναι σε πολύ καλό επίπεδο, βάζοντας παρακαταθήκη για το μέλλον.
Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι είναι σημαντικό να ειπωθεί ότι η πραγματική αξία των αγώνων σε αυτές τις ηλικίες είναι η χαρά της συμμετοχής, της προσπάθειας, της επικοινωνίας και της δημιουργίας αληθινών δεσμών φιλίας. Επόμενος  μεγάλος στόχος το Θερινό Πρωτάθλημα. Μέχρι τότε μας περιμένει πολύ δουλειά.
Οι αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες είναι :
ΧΟΝΔΡΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΤΣΩΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑ ΕΛΕΝΗ ΞΥΓΚΩΡΟΥ ΑΘΗΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΗΛΙΑ
ΧΙΩΤΗ ΚΛΕΙΩ
ΦΛΕΒΑΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΠΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΕΣΤΗΣ MΑΣΤΟΡΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΤΣΙΓΩΝΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΕΝΕΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ MΑΣΤΟΡΙΔΗΣ ΠΕΡΣΕΑΣ
ΚΟΣΜΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΑΠΡΑΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΨΥΧΡΑΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΦΙΛΙΑΝΔΡΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Lupus


Kafe Mavroeidis
More in Σπορ