Ακολουθήστε μας

Ποδόσφαιρο

Ντ. Μιλοσέσκι: «Είμαι καλύτερος ως προπονητής, αλλά το χρωστούσα ένα ματς στους παίκτες μου…»

Τη νίκη, την πρόκριση του Ξενοφώντα, αλλά και την προσωπική του απόδοση σχολιάζει ο προπονητής Ντέγιαν Μιλοσέσκι, ερωτηθείς για τις δυο ασίστ και το απευθείας φάουλ που μετέτρεψε σε γκολ. Ο ποδοσφαιριστής Μιλοσέσκι, έγινε σήμερα ο πρώτος στις ασίστ μέχρι στιγμής σε αυτά τα Πλέι Οφ, φθάνοντας τις τρεις, βάζοντας υποψηφιότητα από το δεύτερο κιόλας ματς για MVP των Πλέι Οφ:

«Για την προσωπική μου απόδοση, ήταν κάτι το οποίο χρώσταγα στους παίκτες μου. Τους είχα πει ότι ένα παιχνίδι θα τους το έπαιρνα. Χα,χα! Τους είπα για να είμαι ειλικρινής, παίξτε εσείς ένα ημίχρονο. Το άλλο θα το παίξω εγώ…».

Καλούμενος να εξηγήσει λίγο καλύτερα τί εννοεί με αυτό και αν σημαίνει ότι αντέχει για ένα ημίχρονο, ο ποδοσφαιριστής Ντέγιαν Μιλοσέσκι απαντάει: «Εντάξει, όχι μόνο ένα ημίχρονο. Μια ώρα την αντέχω να την παίξω…».

Όσο για τον προπονητή Ντέγιαν Μιλοσέσκι, σε ερώτησή μας πώς σχολιάσει τον ποδοσφαιριστή Ντέγιαν Μιλοσέσκι, απαντάει με νόημα: «Νομίζω ότι ο Ντέγιαν Μιλοσέσκι είναι καλύτερος ως προπονητής, παρά ως ποδοσφαιριστής».

Σχολιάζοντας το σημερινό παιχνίδι και γενικά την απόδοσή του σε αυτά τα δυο παιχνίδια, με τις δυο νίκες, ο Ντέγιαν Μιλοσέσκι απαντάει: «Πρέπει σε αυτό το σημείο να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Ηλειακού και τον φίλο μου τον Μιχάλη Παπουτσή, για την έως τώρα πορεία μας. Τους αξίζει όλος μας ο σεβασμός. Για τους παίκτες μου, η επικράτηση ήταν δίκαιη. Τους αξίζουν συγχαρητήρια και τους αφιερώνω τη νίκη. Την πρόκριση στον τελικό, θα την αφιερώσω σε μένα, στον Άγγελο Κουή, τον Αλέξη Κωστόπουλο και τον Γιάννη Βλαχόπουλο».

 

Πηγή: ilia.news

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Lupus


Kafe Mavroeidis
More in Ποδόσφαιρο