Ακολουθήστε μας

Σπορ

Ο ΑΣΜ Αριστόδημος γιόρτασε την παγκόσμια ημέρα αθλητισμού

Με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας αθλητισμού στις 6 Απριλίου, ο ΑΣΜ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ διοργάνωσε αθλητική συνάντηση με τον παλαιστικό Σπάρτης στο κλειστό γυμναστήριο Μεσσήνης στις 18:00π/μ. Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κύριος Βασίλειος Καπέλιος, ο Δήμαρχος Καλαμάτας κύριος Αθανάσιος Βασιλόπουλος ο Δήμαρχος Μεσσήνης κύριος Γιώργος Αθανασόπουλος και ο πρώην πρόεδρος της ΕΛΟΠ κύριος Κώστας Θάνος, οι οποίοι βραβεύτηκαν από τον ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟ για την προσφορά τους στον σύλλογό μας.

Κατά τη συνάντηση πραγματοποιήθηκαν φιλικοί αγώνες αθλητών των δυο αθλητικών σωματείων, στους οποίους διαιτήτευσαν οι διεθνείς διαιτητές Γιώργος Καράμπελας και Παυλίνα Γεωργίου οι οποίοι μας τίμησαν επίσης με την παρουσία τους και το ανταποδώσαμε τιμώντας τους.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσής, όλοι οι προσκεκλημένοι ενημερώθηκαν από τον ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟ για την συνάντηση που προγραμματίζετε στις 30ης Απριλίου η οποία αφορά την παρουσίαση από την πλευρά του ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ ενός σχεδίου για την διοργάνωση διεθνούς τουρνουά πάλης στην πόλη της Καλαμάτας. Σκοπός του ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ είναι η σύνδεση του αρχαίου αθλήματος της πάλης με τον πολιτισμό και τον τουρισμό, γι αυτό και η έναρξη των αγώνων προτείνεται να πραγματοποιηθεί στην παλαίστρα της εμβληματικής αρχαίας Μεσσήνης. Η ιδέα έτυχε πλήρους αποδοχής, καταρχήν,από τους προσκεκλημένους και προγραμματίστηκε επόμενη συνάντηση στις 30 Απριλίου στις 19:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Μεσσήνης , ημέρα Σάββατο, στην οποία θα προσκληθούν να παρευρεθούν:

Ο αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας πάλης κύριος Θεόδωρος Χαμάκος

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΛ.Ο.Π και ολυμπιονίκης κύριος  Κώστας Θάνος.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης κύριος Γεώργιος Αθανασόπουλος

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας κύριος Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ.Βασίλειος Καπέλιος

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου με ένα μέλος του Εργαστηρίου iSportManagement LAB

Ο διεθνής διαιτητής και διευθηντής των μεσογειακων αγώνων κ. Γιώργος Καράμπελας.

Ο κύριος Χαράλαμπος Βακαλόπουλος θερμός υποστηρικτής της ιδέας και με μεγάλη εμπειρία σε αθλητικές διοργανώσεις στο νομό μας.

Δίνοντας συνέχεια στην ιστορία και τον πολιτισμό μας, αισιοδοξούμε η παλαίστρα της αρχαίας Μεσσήνης να γίνει σημείο αναφοράς της σύγχρονης πάλης ως χώρος ετήσιας συνάντησης λαών και πολιτισμών, σε ένα διεθνές τουρνουά με την ονομασία ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΘΕΜΕΛΗΣ, τιμώντας παράλληλα τον άνθρωπο που έφερε στο φως την αρχαία πόλη.

Η καθιέρωση διεθνούς τουρνουά στο νομό μας, με την έναρξη στην παλαίστρα της Αρχαίας Μεσσήνης και η προβολή του σε διεθνές επίπεδο εκτιμάμε ότι θα έχει πολλαπλασιαστικά οφέλη και θα συμβάλει στη βιώσιμη ανάπτυξη του τόπου μας.

Επικοινωνία

Γιώργος Κόκκινος

Κινητό τηλέφωνο 6972211167

Αντιπρόεδρος Αριστόδημου

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Lupus


Kafe Mavroeidis
More in Σπορ