Ακολουθήστε μας

Μπάσκετ

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε το κλειστό του ΟΑΚΑ για 49 χρόνια

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με το Υφυπουργείο Αθλητισμού και κάνει… δικό της το κλειστό του ΟΑΚΑ για τα επόμενα 49 χρόνια.

Η σχετική νομοθετική ρύθμιση που… παραχωρεί το κλειστό του ΟΑΚΑ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα ψηφιστεί το προσεχές διάστημα από τη Βουλή.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός σαν σύλλογος, οδηγείται σε λύση των γηπεδικών του ζητημάτων, αφού μέχρι το 2026 θα έχουν δημιουργηθεί οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη, αλλά και το ποδοσφαιρικό γήπεδο στον Βοτανικό.

Η Ολυμπιακή εγκατάσταση, πάντως, θα παραμένει στη διάθεση της ΕΟΚ, για την εξυπηρέτηση των αναγκών της σε αγώνες και προπονήσεις των Εθνικών ομάδων και για τη φιλοξενία διεθνών διοργανώσεων.

Η ανακοίνωση της κυβέρνησης:

Έπειτα από συμφωνία του Υφυπουργείο Αθλητισμού με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, θα της παραχωρηθούν για 49 χρόνια οι εγκαταστάσεις του κλειστού μπάσκετ στο ΟΑΚΑ (σχετική νομοθετική ρύθμιση θα έλθει προς ψήφιση στη Βουλή το προσεχές διάστημα).

Η παραχώρηση εντάσσεται στη συνολική αναβάθμιση και αξιοποίηση του ΟΑΚΑ, η οποία συντελείται με το πλέον επωφελή τρόπο για τον ελληνικό αθλητισμό.

Το γήπεδο θα παραμένει στη διάθεση της Ομοσπονδίας, για την εξυπηρέτηση των αναγκών της σε αγώνες και προπονήσεις των εθνικών ομάδων και για τη φιλοξενία διεθνών διοργανώσεων.

 

Πηγή: newsit.gr 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Lupus


Kafe Mavroeidis
More in Μπάσκετ