
Την Παρασκευή 7 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη γενική συνέλευση στην ομάδα του Ολυμπιακού Ανάληψης με θέμα οικονομικός και διοικητικός απολογισμός καθώς και ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.
Η ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει τα εξής: “Το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας μας ενημερώνει όλο το φίλαθλο κόσμο που όλα αυτά τα χρόνια, αγκαλιάζει την προσπάθεια μας και μέρα με την μέρα μεγαλώνει την δυναμική της ομάδας μας στο Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο πως την Παρασκευή 6 Μαΐου θα γίνει η πρώτη Γενική συνέλευση της ομάδας μας.
Τα θέματα θα είναι οικονομικός απολογισμός και ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.
ΜΑΖΙ ΜΕΓΑΛΏΝΟΥΜΕ
ΜΑΖΙ ΓΡΆΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ
Υ. Γ Μετά το πέρας της γενικής συνελεύσεως θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση σε ζωντανή μετάδοση για τον νικητή στον διαγωνισμό που τρέχει για ένα ηλεκτρικό σκούτερ”.
