
Με νίκη έκλεισε την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ Τοπικής κατηγορίας για τον Γ’ όμιλο ο Μεσσηνιακός που επικράτησε εντός έδρας με 2-1 του ΑΟ Στενωσιάς.
Παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα η καλαματιανή ομάδα και που δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στο προηγούμενο ματς κόντρα στον πρωτοπόρο Μιλτιάδη, κατάφερε σήμερα να πάρει τους τρεις βαθμούς και να κλείσει θετικά τις υποχρεώσεις της παρότι δεν επιτεύχθηκε ο στόχος της ανόδου.
Να θυμίσουμε ότι την προσεχή Τετάρτη που θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική στο συγκεκριμένο όμιλο ο Μεσσηνιακός θα πάρει το ματς στα χαρτιά με 3-0 κόντρα στην Νέδουσα Αλαγονίας.
Στο 75′ ο Χ. Μαργιόλης έκανε το 1-0 για την ομάδα του.
Στο 76′ ο Ντοχάς ισοφάρισε σε 1-1 για την Στενωσιά.
Στο 87′ ο Σ. Μαργιόλης έδωσε το τρίποντο για το τελικό 2-1.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κομπιλίρης με βοηθούς τους Η. Μπουρίκα και Γεωργαντά.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Γ.Σ.: Αλευράς, Κουλουράς, Δ. Αναστασόπουλος, Πετρόπουλος, Σπετζόπουλος, Μωραγιάννης, Χ. Μαργιόλης, Σ. Μαργιόλης, Κατσαφάδος, Καραγιαννίδης, Κριτσωτάκης.
ΑΟ ΣΤΕΝΩΣΙΑΣ: Μανικάκης, Κυριακόπουλος, Λυκούσης, Μάρκου, Διαμαντόπουλος, Αγγλούπας (83′ Σταματελόπουλος), Φ. Ηλιόπουλος, Α. Ηλιόπουλος, Ντοχάς, Π. Καγιανάς, Κοτσιλιέρης (72′ Καλογερόπουλος).

More in Β Τοπικό
-
Β’ ΤΟΠΙΚΗ – ΣΚΟΡΕΡ: Κανιώρος σε Α’ όμιλο και Σαμπάνι σε Β’ όμιλο στην κορυφή
Αλλαγή στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ στον Β’ όμιλο του πρωταθλήματος της Β’...
-
Απινιδωτής στο γήπεδο της Χώρας (ΦΩΤΟ)
Για πρώτη φορά το γήπεδο Χώρας διαθέτει απινιδωτή και οι άνθρωποι του γηπέδου, καθώς...
-
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ – ΝΙΚΗ ΠΛΑΤΗΣ 4-2. Ακόμα μία νίκη και 3η θέση…
Τρίτο συνεχόμενο τρίποντο για τον Αστέρα Βαλύρας που νίκησε με 4-2 την Νίκη Πλάτης...
-
ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΑΟ ΣΤΕΝΩΣΙΑΣ 0-1. Απέδρασε με Θ. Κοντό
Ένα γκολ του Θανάση Κοντού στο 40′ ήταν αρκετό για την Στενωσιά να πάρει...