Ακολουθήστε μας

Α Τοπικό

ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: ‘Έλλειψη υποψηφιοτήτων στην ομάδα”

Πλήρης αδιαφορία υπάρχει στον Πάμισο Μεσσήνης καθώς μόνο δύο άτομα έχουν δηλώσει υποψηφιότητα υμμετοχής για τις αρχαιρεσίες και την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Η επιτροπή ανακήρυξης υποψηφιοτήτων εξέδωσε ανακοίνωση που ζητά από τον κόσμο της ομάδας να δείξει με πράξη την αγάπη του.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: “Σήμερα 2 Μαίου συνεδρίασε, με βάση το άρθρο 36 του νέου καταστατικού του Γ.Π.Σ. Πάμισος Μεσσήνης, η επιτροπή ανακήρυξης υποψηφιοτήτων, για τις επερχόμενες Αρχαιρεσίες στις 4 Μαΐου που έχει προκηρύξει το απερχόμενο Δ.Σ., αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Γεώργιο Βλαχάκη και τον Γενικό Γραμματέα Γεώργιο Πετρόπουλο.

Οι υποψηφιότητες που κατατέθηκαν είναι:

1) Φιλόπουλος Παναγιώτης ( Τάκης ),
2) Πετρόπουλος Γεώργιος.

Οι παραπάνω υποψηφιότητες κρίθηκαν έγκυρες, αλλά είναι ανεπαρκείς καθώς με βάση το καταστατικό της ομάδας μας το διοικητικό συμβούλιο αποτελείται από 12 μέλη και ως εκ τούτου χρειάζονται τουλάχιστον 7 υποψηφιότητες για να μπορέσουν να διεξαχθούν.

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Βλαχάκης και ο Γενικός Γραμματέας Γεώργιος Πετρόπουλος που αποτελούν την επιτροπή ανακήρυξης υποψηφιοτήτων ύστερα από αυτή την εξέλιξη δηλώνουν τα εξής:

«Η εικόνα αυτή της έλλειψης υποψηφιοτήτων μας θλίβει βαθύτατα καθώς πιστεύουμε πως δεν αρμόζει στην αγαπημένη μας ομάδα με τους εκατοντάδες φιλάθλους και την τεράστια Ιστορία. Ο Γ.Π.Σ. Πάμισος Μεσσήνης είναι το πιο ιστορικό σωματείο της πόλης μας και του νομού, με τεράστια διαδρομή και προσφορά στον αθλητισμό της πόλης μας. Καλούμε όσους κατά καιρούς έχουν δηλώσει δημόσια την αγάπη τους για τον Πάμισο να έρθουν και να αποδείξουν αυτή την αγάπη έμπρακτα με την κατάθεση της υποψηφιότητας τους.»

-Νέα ημερομηνία διεξαγωγής των Αρχαιρεσιών ορίζεται η Δευτέρα 23 Μαΐου και ώρα 20:00.

-Δικαίωμα ψήφου έχουν τα ταμειακώς εντάξει μέλη και σας καλούμε όλους να δώσετε το παρόν για την ευημερία της ιστορικής ομάδας μας.

-Υποψηφιότητες για τα διοικητικά όργανα μπορούν να κατατεθούν έως 18 Μαΐου στον Γενικό Γραμματέα κ. Πετρόπουλο Γεώργιο, είτε με άμεση επικοινωνία μαζί του είτε μέσω του e-mail: [email protected]

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Lupus


Kafe Mavroeidis
More in Α Τοπικό