Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ανακοίνωσε Τσιώλη, ευχαριστεί Μπελά. Αύριο η παρουσίαση του έμπειρου τεχνικού

Και επίσημα προπονητής της Καλαμάτας ο Σάκης Τσιώλης καθώς η διοίκηση ανακοίνωσε την πρόσληψη του και αύριο στις 12:00 το μεσημέρι θα γίνει η παρουσίαση του στα γραφεία της ομάδας.

Από κει και πέρα, η διοίκηση ευχάριστει και τον Γιάννη Μπελά για την προσφορά του στον σύλλογο χωρίς πάντως να ενημερώνει αν θα παραμείνει σε κάποιο πόστο.

Η ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει τα εξής: “Η ΠΑΕ Καλαμάτα ευχαριστεί τον Γιάννη Μπελά για την προσφορά του στην ομάδα μας. Η συμβολή του στην πολύ καλή φετινή πορεία της Μαύρης Θύελλας ήταν σημαντική. Ξεκίνησε στην αρχή της σεζόν ως βοηθός προπονητή και στα μέσα της χρονιάς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του συλλόγου μας, η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την πρόσληψη του κύριου Σάκη Τσιώλη ως προπονητή της ομάδας, για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και ελπίζουμε σε μία αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία, προς όφελος του συλλόγου μας.

Η παρουσίασή του θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3/5 στις 12.00, στα γραφεία της ΠΑΕ”.

Click to comment