Ακολουθήστε μας

Β Τοπικό

ΠΑΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Ο απολογισμός της χρονιάς και τα συγχαρητήρια στις ομάδες που πήραν την άνοδο

Η διοίκηση του ΠΑΟ Καλλιθέας κάνει τον απολογισμό για την αγωνιστική χρονιά που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες ενώ παράλληλα δίνει και τα συγχαρητήρια στις ομάδες που κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο της ανόδου.

Η ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει τα εξής: “Τελειώνοντας το πρωτάθλημα της Β τοπικής κατηγορίας η ομάδα μας κατέλαβε την 6 θέση του βαθμολογικού πίνακα κάτι το οποίο μας κάνει χαρούμενους και πιο δυνατούς για του χρόνου.

Φέτος σε μία δύσκολη λόγο κορονοϊου χρονιά το γήπεδο στολίδι της Καλλιθέας γέμισε με χαμόγελα με ιδρώτα με φωνές με εντάσεις αλλά κυρίως γέμισε με πιτσιρίκια με νεολαία με τα δικά μας παιδιά όλης της περιοχής με τους γονείς και τους κατοίκους του χωριού να είναι πάντα παρών.

Όντας σαν διοίκηση και ο προπονητής έθεσαν στόχους έκαναν λάθη έκαναν και πολλά σωστά αλλά ένα μεγάλο μπράβο και ένα ευχαριστώ σε όλους όσους στάθηκαν και θα συνεχίσουν να είναι δίπλα στην ομάδα του χωριού μας.

Συγχαρητήρια και δύναμη στην ομάδα της Φοινικούντας όπου με πάθος δύναμη θέληση σχέδιο αποφασιστικότητα και αγάπη για το άθλημα κατάφερε να βάλει τα γυαλιά σε όλο το ποδοσφαιρικό κοινό της Μεσσηνίας. Στον δίκαια πρωταθλητή που δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον ΑΟ Μιλτιάδη όπου ομάδα για σεμινάριο και εμπειρία δίδαξε ποδόσφαιρο σε όλο τον όμιλο. Ακόμη συγχαρητήρια για την άνοδο στο Βλαχοπούλο όπου μέχρι και τις τελευταίες αγωνιστικές κυνήγησε την πρώτη θέση”.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Lupus


Kafe Mavroeidis
More in Β Τοπικό