Ακολουθήστε μας

Πρέπει να το δεις

Σήμερα τα εγκαίνια του SHISHA24. Ελάτε να γνωρίσετε την ξεχωριστή εμπειρία του ναργιλέ

Το επίσημο opening του καταστήματος της «SHISHA24» στην Καλαμάτα, στην οδό Χρ. Κουμάντου 9, θα γίνει σήμερα Παρασκευή 6 Μαΐου, στις 20:00. Ελάτε να γνωρίσετε την «SHISHA24» και την ξεχωριστή εμπειρία του ναργιλέ…

Ο Δημήτρης Γαλανόπουλος γνωστός στην ποδοσφαιρική Μεσσηνία και όχι μόνο, έκανε το δικό του εγχείρημα που άλλο δεν υπάρχει σίγουρα σε όλη την Πελοπόννησο. Αυτή την Παρασκευή τα εγκαίνια της επιχείρισης.

Ίδρυσε λοιπόν μαζί με τους συνεργάτες του, την εταιρεία Shisha24, όπου είναι κάτι το μοναδικό, κάτι το σπουδαίο, κάτι δυναμικό στο χώρο του ναργιλέ. Ήδη πολύ κόσμος έχει επισκεφθεί το κατάστημα του, στην οδό Χρ. Κουμάντου 9 για να μάθει από κοντά τις υψηλές παροχές υπηρεσιών ενώ πολλές επιχειρήσεις στην Καλαμάτα, στην Μεσσηνία ακόμα και στην Πελοπόννησο αλλά και στα νησιά έχουν προτιμήσει τον Δημήτρη και την ομάδα του.

Επισκέψου και εσύ σήμερα την επιχείρηση του και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα χάσεις, θα μάθεις πολλά και χρήσιμα πράγματα και θα φύγεις απόλυτα ικανοποιημένος.

Πάμε να δούμε όμως λίγα λόγια για την εταιρεία και τι αντιπροσωπεύει:

“Η εταιρία shisha24 ιδρύθηκε το 2021 με έναν και μοναδικό σκοπό, την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, στον χώρο του ναργιλέ. Ο Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε υψηλές παροχές υπηρεσιών σε επιχειρήσεις εστίασης , φιλοξενίας και νυκτερινής διασκέδασης ( restaurant, cafe-bar, hotel, nights-club, beach bar ), συνδίάζοντας την άριστη ποιότητα αναλώσιμων καπνών και εξοπλισμού σε συνδιασμό με “Premium Shisha Service” απο μία έμπειρη ομάδα.”

Το φυσικό μας κατάστημα θα το βρείτε στην οδό Χρήστου Κουμάντου 9 , Καλαμάτα
⚜️Shisha24.gr
☎️ 6985748767
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Lupus


Kafe Mavroeidis
More in Πρέπει να το δεις