Ακολουθήστε μας

Γ Εθνική

Οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής πήραν θέση: “Ανεβάστε όλες τις ομάδες μη παίζετε με την υγεία μας”

Θέση με ξεκάθαρη άποψη για απευθείας άνοδο πήραν οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής μετά τη νέα καθυστέρηση στην έκδοση της απόφασης για την έναρξη των μπαράζ.

Αναλυτικά:

“Οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής έχουμε φτάσει στα όρια μας. Έχουν περάσει σχεδόν 50 μέρες από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι μας και ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε και αν θα αγωνιστούμε για να διεκδικήσουμε την άνοδο μας στη Super League 2. Καλούμε την ΕΠΟ αλλά και τη Super League 2 να πάρουν θέση αλλά και τη σωστή και λογική απόφαση για όλες τις ομάδες από τη στιγμή που φτάσαμε σε αυτό το σημείο.

Πρέπει όλοι όσοι εμπλέκονται στη διαδικασία να λειτουργήσουν με γνώμονα τη λογική και κυρίως την υγεία των ποδοσφαιριστών. Δικαιούμαστε ως ποδοσφαιριστές την άνοδο αφού τερματίσαμε πρώτοι στον όμιλο μας και περιμένουμε από την ΕΠΟ να αποφασίσει βάζοντας την υγεία μας πάνω απ’ όλα. Σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν νοσήσει από κορονοϊό και μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής θα κληθούν να παίζουν αγώνες για την άνοδο Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή με όποιους κινδύνους μπορεί να κρύβει κάτι τέτοιο. Δεν είναι μακρινές οι εικόνες όπου συνάδελφος μας κατέρρευσε στο γήπεδο σε αγώνα άλλου ομίλου.

Τις επόμενες μέρες και ενώ μπαίνουμε όλο και περισσότερο σε καλοκαιρινή περίοδο, οι θερμοκρασίες θα είναι απαγορευτικές για τη διεξαγωγή αυτού του τουρνουά. Το δίκαιο και το σωστό εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα είναι η άνοδος όλων των ομάδων που πήραν τις πρωτιές στους ομίλους τους. Σε διαφορετική περίπτωση οι αρμόδιοι να διασφαλίσουν τις οικογένειας μας αν κάποιος από εμάς πάθει το οτιδήποτε αγωνιζόμενος έπειτα από αυτό το διάστημα αποχής”.

 

Πηγή: patragoal.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Lupus


Kafe Mavroeidis
More in Γ Εθνική