Ακολουθήστε μας

ΕΠΣ Μεσσηνίας

6ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Γουρνάς “Μας αδίκησαν με το χειρότερο τρόπο”

Απογοήτευση και στεναχώρια επικρατεί στις τάξεις του 6ου ΓΕΛ Καλαμάτας για τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός και την εχθρική στάση διαιτησίας, καθηγητών και παρατηρητή.

Ο ποδοσφαιριστής του 6ου ΓΕΛ Καλαμάτας και των Ερασιτεχνών Παναγιώτης Γουρνάς μίλησε στο taklin.gr λέγοντας μας τα εξής: “Είμαι πραγματικά στεναχωρημένος για την προσπάθεια που έχουμε καταβάλει σε αυτό το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα μέχρι τώρα και το αποτέλεσμα ήταν να μας αδικήσουν με τον χειρότερο τρόπο.

Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου ο διαιτητής πήγε να ξεκινήσει τον αγώνα αλλά τον σταμάτησε ο Κώστας Πλέσσας και του είπε ότι ένας συμπαίκτης μου έκανε χειρονομίες στην κερκίδα και η απόφαση του διαιτητή ήταν να να τον αποβάλλει χωρίς να έχει δει η ακούσει κάτι. Ο παρατηρητής ήταν καθηγητής σε σχολείο.

Έπειτα ο διαιτητής επιτέθηκε φραστικά στους ποδοσφαιριστές μας και αυτός της επιτροπής προσπάθησε να επιτεθεί σωματικά στον αρχηγό μας επειδή είπε ποια Ζάκυνθος μπροστά στην Καλαμάτα. Για το τελευταίο σκηνικό έχουμε και βίντεο”.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Lupus


Kafe Mavroeidis
More in ΕΠΣ Μεσσηνίας