Ακολουθήστε μας

Σπορ

Ευκλής Cycling Team: 2η Γενικής στις γυναίκες σε αγώνα ορεινού δρόμου η Κόντου

Σύμφωνα με ανακοίνωση των υπευθύνων του τμήματος αγωνιστικής ποδηλασίας του Σ.Π.Ο.Κ. ”Ο Ευκλής” την φετινή χρονιά 2022 έχει ενταχθεί, με μεγάλη τους χαρά, για πρώτη φορά στην τελευταία 15ετία γυναίκα, η Βασιλική Κόντου και θα τρέχει στους αγώνες της Ε.Ο.Π. με την φανέλα του ”Ευκλή”.

Ας μην ξεχνάμε την χρονιά 1980, που ιδρύθηκε το σωματείο ”Ευκλής” στην πόλη μας από τον αείμνηστο Παν. Κουτρούλη ήταν σωματείο με τμήματα στίβου, ενόργανης γυμναστικής, πάλης κ.τ.λ.

Η Βασιλική Κόντου μας δήλωσε, ότι της αρέσει το βουνό και οι ορεινές διαδρομές, ξεκίνησε περίπου 2 χρόνια πριν με το κροσφιτ και αργότερα με το τρέξιμο σε ηλικία 26 ετών, νωρίτερα δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με άλλο άθλημα.

Όμως την κέρδισε φέτος η ορεινή ποδηλασία και το φιλικό και οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ποδηλατική ομάδα του ”Ευκλή”, κατά συνέπεια να βγάλει δελτίο Ε.Ο.Π.
Στόχος της είναι στο μέλλον, να δοκιμάσει και το τρίαθλο, αφού βελτιώσει όπως μας είπε τις επιδόσεις της στο κολύμπι.

Το προηγούμενο Σάββατο (7/5ου) έλαβε μέρος στον ”1ο ημιορεινό Δρόμο Βουφράδος” κατακτώντας την 2η θέση Γενικής στην κατηγορία γυναικών, έτρεξε στα 18 χλμ. σε ημιορεινές περιοχές γύρω από το χωριό Χατζή Μεσσηνίας.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Lupus


Kafe Mavroeidis
More in Σπορ