Ακολουθήστε μας

Α Τοπικό

ΑΕ ΜΑΝΗΣ: Άμεσος συνεργάτης του Αργυρόπουλου ο Χελάς. “Να υλοποιηθούν οι στόχοι που θα θέσουμε”

Τις πρώτες δηλώσεις ως νέος προπονητής της ΑΕ Μάνης έκανες στο taklin.gr ο προπονητής Γιώργος Αργυρόπουλος.

Ο έμπειρος τεχνικός καταρχήν ευχαρίστησε την διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και δήλωσε ότι μέσα από σκληρή δουλειά θα υλοποιήσουμε τους στόχους που θα τεθούν.

Μίλησε για την ανοδική πορεία των Μανιατών τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα την αγωνιστική της σεζόν που μας περνά ενώ άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Γιάννης Χελάς πού να θυμίσουμε ότι αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να ακολουθήσει τον δρόμο της προπονητικής.

Η δήλωση του Γιώργου Αργυρόπουλου. “ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΣΟΥΜΕ!

ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΩ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ,ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ!
ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!

ΑΜΕΣΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ”.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Lupus


Kafe Mavroeidis
More in Α Τοπικό