Ακολουθήστε μας

Σπορ

Φιλικός αγώνας της ομάδας μίνι παίδων υδατοσφαίρισης του ΆΡΓΗ ΚΑΛΑΜΆΤΑΣ

Φιλικό αγώνα πραγματοποίησε σήμερα η ομάδα μίνι παίδων υδατοσφαίρισης του ΆΡΓΗ ΚΑΛΑΜΆΤΑΣ με την αντίστοιχη του Νηρέα Χαλανδρίου.

Πιο συγκεκριμένα, οι υδατοσφαιριστές του ΑΡΓΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, στο ηλικιακό τμήμα κάτω των 13 ετών αγωνίστηκαν σήμερα το πρωί σε φιλικό αγώνα στο κλειστό κολυμβητήριο Χαλανδρίου με το Νηρέα Χαλανδρίου. Οι αθλητές είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους μέσα σε συναρπαστικό αγώνα και οι προπονητές να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για την εξέλιξή τους.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον προπονητή της ομάδας υδατοσφαίρισης μίνι παίδων του Νηρέα Χαλανδρίου, Κώστα Καρκατσουλη και δεσμευόμαστε να ανταποδώσουμε στο άμεσο μέλλον.

Οι “μικροί” μας πολίστες προετοιμάζονται ενόψει της β φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος μίνι Παίδων υδατοσφαίρισης που θα πραγματοποιηθεί 27-29 Μαίου στο Δημοτικό κολυμβητήριο Καλαμάτας.

Τα τμήματα υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ πραγματοποιούν φιλικούς αγώνες με άλλες ομάδες, συμμετέχουν σε τουρνουά και πανελλήνια πρωταθλήματα με διάθεση, όρεξη και όραμα για την ανάπτυξη του αθλήματος της υδατοσφαίρισης και την εξέλιξη των νέων αθλητών, πάντα με γνώμονα το «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» και την “ΕΥΓΕΝΗ άμιλλα”.

 

Το τμήμα υδατοσφαίρισης της

Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Lupus


Kafe Mavroeidis
More in Σπορ