
Από το Ρέντη στη Σύρο μεταφέρεται το Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ, με το νησί των Κυκλάδων να επιστρέφει μετά από 9 χρόνια στις επίσημες διοργανώσεις.
Το SYROS MAJOR είναι κατηγορίας OPEN τριών αστεριών με συντελεστή 0,7 στη Πανελλήνια βαθμολογία.
Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και στα δύο φύλα, με τις Εθνικές ομάδες ανδρών που συμμετείχαν στο παγκόσμιο τουρνουά της Ρόδου να ταξιδεύουν στη Σύρο. Στις γυναίκες, οι δευτεραθλήτριες Ελλάδας και νικήτριες του πρώτου τουρνουά OPEN στο Ρέντη Δήμητρα Καραγκούνη, Ηλέκτρα Αγριοδήμου βρίσκονται στη πρώτη θέση του ταμπλό, ενώ ξεχωρίζει και η παρουσία της Πηγιάννας Μεθενίτη και της Λίζας Τριανταφυλλίδη, χάλκινες πέρυσι στον Άγιο Νικόλαο.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα προκριματικά σε άνδρες και γυναίκες θα ξεκινήσουν το μεσημέρι της Παρασκευής 27/5 για έξι εισιτήρια στο κάθε φύλο για το κυρίως ταμπλό, του οποίου οι αγώνες θα ξεκινήσουν το Σάββατο 28/5 το πρωί.
Οι Entry List Ανδρών & Γυναικών ΕΔΩ.
