Connect with us

Ποδόσφαιρο

Διαψεύστηκαν όσοι προέβλεψαν “αβαβά” ματς

Πολλά σενάρια κυκλοφόρησαν στην πιάτσα αναφορικά με το παιχνίδι του Πανθουριακού με τον Πανηλειακό, με κορυφαίο, ότι οι δυο ομάδες «τα βρήκαν» να φέρουν το ματς ισοπαλία, ώστε η ομάδα της Ηλείας να κάνει πίσω, να διεξαχθεί το παιχνίδι, να μην τιμωρηθεί ο Πανθουριακός. Πολύ γρήγορα οι «Κασσάνδρες» διαψεύστηκαν. Το παιχνίδι παίχτηκε στα ίσα, το τελικό αποτέλεσμα ήταν 2-1, το χειρότερο δυνατό αποτέλεσμα για τον Πανηλειακό.

Του Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου

Μετά τη λήξη, ο Ανδρέας Τρυφωνόπουλος, ερωτώμενος από τους δημοσιογράφους για τα όσα συνέβησαν πριν την έναρξη, κράτησε αποστάσεις, τονίζοντας: «Δεν θέλω να πω τίποτα σχετικά με το παρασκήνιο. Η μόνη εντολή που έδωσα στην ομάδα μου ήταν να παίξουμε για τη νίκη. Και το ίδιο έκανε και η αντίπαλη ομάδα». Τα λεγόμενα του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου, ενίσχυσε και ο σέντερ φορ του Πανθουριακού, παίκτης και του Πανηλειακού στο παρελθόν, ο Σταύρος Τσουλάκος: «Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου. Τόσο όσοι ξεκίνησαν, όσο και εκείνοι που μπήκαν αλλαγή, έκαναν το καλύτερο δυνατό. Είμαστε η καλύτερη ομάδα του ομίλου», ανέφερε.

Στις 9:15 έκλεισε το Φ.Α.

Το Φ.Α. έκλεισε στις 9:15 το βράδυ, μιάμιση ώρα μετά τη λήξη του παιχνιδιού. Την ώρα εκείνη ο Πανηλειακός αναχώρησε για την επιστροφή του στον Πύργο και από σήμερα το πρωί, εξετάζει το ενδεχόμενο να υποβάλλει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα, επικαλούμενος άκυρο έγγραφο που προσκόμισε ο Πανθουριακός, με βάση το οποίο η αναμέτρηση δεν θα έπρεπε να ξεκινήσει ποτέ.

Η τύχη του εξαρτάται από το Πάτραι

Πλέον, η τύχη του Πανηλειακού εξαρτάται από το Πάτραι. Η αχαϊκή ομάδα, είναι αποφασισμένη να πάει να παλέψει το παιχνίδι. Όπως ανέφερε στο ilia.news, ο Γενικός Αρχηγός των Αχαιών, Γιώργος Γράψας, η ομάδα του δεν θα πάει για φιλικό: «Το Πάτραι παίζει για την ιστορία του και για την αξιοπιστία της διοργάνωσης. Την Κυριακή στο Ληξούρι η ομάδα μας θα παίξει για τη νίκη. Γνωρίζουμε πλέον ότι όλο το βάρος έχει πέσει στις λάτες μας, αλλά δεν μας πειράζει. Η ομάδα του Πάτραι και η ιστορία του μας επιβάλλουν να αγωνιστούμε για το αποτέλεσμα», ανέφερε.

Η ερμηνεία για τις ισοβαθμίες

Στην ΕΠΟ αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, επικρατεί ένας «χαμός». Κανείς δεν έχει ασχοληθεί με την υπόθεση των ισοβαθμιών. Καμία γραπτή απόφαση, κανένα επίσημο έγγραφο δεν έχει φτάσει στις ομάδες. Υπάρχει μια απόφαση της Ε.Ε. για το περσινό Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ένα Πρωτάθλημα όμως ειδικών συνθηκών, στο οποίο υπήρξε τροποποίηση της προκήρυξης λόγω κορωνοϊού. Φέτος τέτοιο πράγμα δεν υφίσταται. Όλο αυτό, συνιστά ωστόσο μια απειλή για την ομάδα της Πάτρας, η οποία μπορεί σε περίπτωση ήττας στο Ληξούρι, να χάσει την άνοδο. Την ίδια ώρα στο Ληξούρι γνωρίζουν ότι με νίκη, είτε εφαρμοστεί ο ΚΑΠ, είτε η απόφαση της ΕΠΟ, η ομάδα τους θα βρίσκεται στη Γ΄ Εθνική και αναμένεται να τα παίξουν σε μια “καυτή” έδρα όλα για όλα.  Με άλλα λόγια, όλα συνηγορούν στο ότι την Κυριακή στην Κεφαλονιά θα παιχτεί ένα παιχνίδι “στα ίσα”, με την κάθε ομάδα για τους δικούς της λόγους να θέλει τη νίκη. Ο Πανηλειακός, έχει κάνει τις ενέργειές του και παρακολουθεί στενά την υπόθεση, γνωρίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο πιέζει καταστάσεις διατηρεί το άγχος και την αμφιβολία στην ομάδα της Πάτρας, η οποία δεν θα πάει στο Ληξούρι βαθμολογικά αδιάφορη, αλλά για να παλέψει να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία με την οποία θα εξασφαλιστεί, αποτέλεσμα που θα σημάνει ότι ο Πανηλειακός αυτόματα θα ανέβει στη Γ΄ Εθνική.

 

Πηγή: ilia.news

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Lupus
More in Ποδόσφαιρο