
Η Ελλάδα μετά από μια ακόμα πειστική εμφάνιση, επικράτησε του Κοσόβου 1-0 με γκολ του Τάσου Μπακασέτα και έπιασε πρωτιά στο δεύτερο όμιλο της LEAGUE C του Nations League.
Η εποχή Πογέτ έχει ξεκινήσει ιδανικά για την Ελλάδα, η οποία μετά το Μπέλφαστ πέρασε από μια ακόμη δύσκολη έδρα όπως η Πρίστινα θέτοντας από νωρίς τις βάσεις για την κορυφή. Πρωταγωνιστής για ένα ακόμη ματς ο Τάσος Μπακασέτας ο οποίος βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα. Από την άλλη οι Κοσοβάροι προσπάθησαν να πιέσουν, αλλά η κόκκινη του Αλίτι ουσιαστικά τους έκοψε τα φτερά.
Ο αγώνας
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά την αναμέτρηση, δείχνοντας διάθεση να πιέσουν από την αρχή την Ελλάδα. Μάλιστα στο 5ο λεπτό λίγο έλειψε να ανοίξουν το σκορ, με τον Ζενέλι να βγαίνει τετ α τετ με τον Βλαχοδήμο, και τον Έλληνα πορτιέρο να διώχνει σε κόρνερ.
Οι φιλοξενούμενοι μετά από την πίεση των πρώτων λεπτών συνήλθαν και ισορρόπησαν το παιχνίδι, προσπαθώντας να επιτεθούν κυρίως από την αριστερή πλευρά με τον Τσιμίκα.
Τελικά η πίεση της Ελλάδας απέφερε καρπούς στο 36ο λεπτό, με τον Μάνταλο να τροφοδοτεί τον Μπακασέτα έξω από την περιοχή και εκείνος με δυνατό σουτ να ανοίγει το σκορ παγώνοντας την Πρίστινα.
Οι Έλληνες διεθνείς κατάφεραν να κρατήσουν χωρίς προβλήματα το προβάδισμα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.
Περισσότερα σε λίγο…
Πηγή: newsit.gr
