Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» με αφορμή τις ελάχιστες καθυστερήσεις στο ματς με το Αιγάλεω, αλλά και την ακύρωση κανονικών γκολ στις αναμετρήσεις με ΑΕΚ Β’ και Ηλιούπολη.
Μαζεύτηκαν αρκετά πια… Από την πρεμιέρα με την ΑΕΚ Β’ φάνηκαν πράγματα ως προς τη διαιτητική αντιμετώπιση του Απόλλωνα Σμύρνης και τελικά, αφού προηγήθηκαν σφάλματα και κόντρα στη Ηλιούπολη, η «κυανόλευκη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας μετά το ματς με το Αιγάλεω.
Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει παράπονα από τον ρέφερι Τσιάρα ειδικά για τον ελάχιστο (συγκριτικά με τις πραγματικές καθυστερήσεις που έγιναν στο β’ ημίχρονο) έξτρα χρόνο, που δόθηκε…
Αναλυτικά, η επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης αναφέρει τα ακόλουθα λίγο μετά το 0-0 με το Αιγάλεω την Κυριακή (8/1):
«Ακόμα ένα ματς στο οποίο οι διαιτητές δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα. Όπως σε πολλούς από τους αγώνες που έχει δώσει η ομάδα μας. Όπως στο ματς με την ΑΕΚ Β’, όπου κανονικό γκολ της ομάδας μας δεν μέτρησε.
Όπως στην Ηλιούπολη όπου και πάλι κανονικό γκολ δεν μέτρησε. Κόντρα στο Αιγάλεω ο διαιτητής βιαζόταν να τελειώσει το ματς. Οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας πέρασαν μεγάλο μέρος πεσμένοι στον αγωνιστικό χώρο, όμως οι καθυστερήσεις που κρατήθηκαν ήταν εκτός πραγματικότητας.
Ούτε τα προσχήματα δεν κράτησαν για ακόμα μια φορά οι διαιτητές με σφυρίγματα σε βάρος της ομάδας μας και μόνο. Αυτή είναι δυστυχώς η πραγματικότητα για τον τρόπο με τον οποίο οι διαιτητές αντιμετωπίζουν την ομάδας μας.
Υπό αυτές τις συνθήκες συνεχίζει να δίνει τη μάχη του ο Απόλλων Σμύρνης».

