Taklin.grTaklin.gr
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
  • Εθνική Ελλάδος
  • TV
  • Μπάσκετ
  • Βόλεϊ
  • Σπορ
  • Διασκέδαση
  • Κοινωνικά
  • Κύπελλο Μεσσηνίας
  • Ντοκιμαντέρ
  • Πάμε στοίχημα
  • Πρέπει να το δεις
  • Σπορ
  • Στίβος
  • Συνεντεύξεις
Taklin.grTaklin.gr
Αναζήτηση
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
Follow US
Taklin.gr > Στίβος > Γιώργος Πομάσκι: «Ορισμένοι παλεύουν να διαλύσουν αυτό που έχουμε δημιουργήσει»
Στίβος

Γιώργος Πομάσκι: «Ορισμένοι παλεύουν να διαλύσουν αυτό που έχουμε δημιουργήσει»

admin
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2023
admin

Μετά από υπουργική απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο προπονητής στίβου Γιώργος Πομάσκι, δεν έχει το δικαίωμα να είναι εκπρόσωπος των προπονητών στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, καθώς, σύμφωνα με το σκεπτικό, ο προπονητής των επιτυχιών και του Μίλτου Τεντόγλου είναι αμειβόμενος υπάλληλος της ομοσπονδίας, κάτι που αποτελεί κώλυμα ώστε να βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο.

Η υπουργική αυτή απόφαση προκάλεσε έντονη αντιπαράθεση στη Βουλή μεταξύ του Λευτέρη Αυγενάκη και της Σοφίας Σακοράφα από το ΜεΡΑ25 και προέδρου του ΣΕΓΑΣ καθώς και άλλων βουλευτών κομμάτων της αντιπολίτευσης οι οποίοι κατηγόρησαν τον υφυπουργό Αθλητισμού ότι έφερε τη συγκεκριμένη απόφαση με βάση την οποία αναιρεί δική του προηγούμενη.

Ο Γιώργος Πομάσκι, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στον Μιχάλη Λεάνη εμφανίστηκε απογοητευμένος, μπερδεμένος και «παγωμένος» από την εν λόγω απόφαση: « Όλοι οι εκπρόσωποι εργαζομένων δεν είναι αμειβόμενοι από τις οργανώσεις τους και εκπροσωπούν τους συναδέλφους τους στο Δ.Σ; Όποιος είναι καλός στη δουλειά του, σοβαρός, αμείβεται. Ή πρέπει να είμαστε άνεργοι;», αναρωτήθηκε.

Όπως είπε εδώ και 1,5 χρόνο πιέζουν το προεδρείο του ΣΕΓΑΣ να γίνουν ξανά εκλογές και αλλαγές.

«Ορισμένοι παλεύουν να διαλύσουν αυτό που έχουμε δημιουργήσει. Αλλά τα παιδιά, οι αθλητές, περιμένουν από εμάς να τους λύσουμε τα προβλήματα προετοιμασίας, το που θα προπονηθούν, να φτιάξουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόγραμμα, να γίνονται αγώνες σε καλύτερα γήπεδα και από εκεί και πέρα να προστατεύσουμε τον καλό προπονητή και τον καλό αθλητή.

Εδώ και 1,5 χρόνο δεν γίνεται τίποτα στο ΔΣ του ΣΕΓΑΣ παρά μόνο μάχη και αλλαγές, κάτω από πιέσεις. Εμείς έχουμε συγκεκριμένη δουλειά να κάνουμε, να προστατεύσουμε τους αθλητές του στίβου, την καινούρια γενιά που έχουμε κάθε χρονιά. Πρέπει αυτά τα παιδιά να τα καθοδηγήσουμε, να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε αν θέλουμε να έχουμε αθλητισμό και δυστυχώς μόνο με αυτό δεν ασχολούμαστε. Το κλίμα που επικρατεί δεν είναι υγιές», ανέφερε.

Παράλληλα, εξέφρασε τη βαθιά του ανησυχία για το μέλλον: «Δεν έχουμε αγώνες, δεν έχουμε κλειστό. Αντιμετωπίζουμε σοβαρά προβλήματα. Προτεραιότητα όλα αυτά τα χρόνια για εμένα είναι ο αθλητής. Δίνω χώρο στα παιδιά να συναποφασίζουμε , προσπαθώ να τα βοηθήσω να εξελιχθούν. Είμαι πολύ τυχερός που προπονώ τον Μίλτο Τεντόγλου. Θα επικεντρωθώ μόνο επάνω του», σημείωσε.

 

Πηγή: newsit.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΜΑΣΚΙ
admin 18 Ιανουαρίου 2023 18 Ιανουαρίου 2023
Κοινοποίησε
Facebook Twitter Copy Link Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Απόλλων Παραλιμνίου – Λαμία 1-2: Προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας
Επόμενο άρθρο ΑΟ ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ: Νέος προπονητής ο Σωτήρης Μπουραντώνης
drop-cafe
IL-TOTO
bounas
fotinakis
notos
paliakon
pareafilon
COFFEE MARKET
Cloudbullet.gr
odemisiotis
Shoecenter
Messiniaevents.gr

Μπορεί να σας αρέσουν

Στίβος

Στους Αναπτυξιακούς Αγώνες Ρίψεων στον Άγιο Κοσμά Συμμετείχε η Κοσμοπούλου

27 Μαρτίου 2026
Στίβος

Ατομικό Ρεκόρ στη Δισκοβολία ο Κοσμόπουλος – Στην Κορυφή του Κόσμου και της Ευρώπης στο Έπταθλο Κ20

26 Μαρτίου 2026
Στίβος

ΓΣ Ακρίτας: Εξαιρετική παρουσία στο Αναπτυξιακό Κύπελλο Ρίψεων

26 Μαρτίου 2026
Στίβος

Ο Εμμανουήλ Καραλής με άλμα στα 6,05 μέτρα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου

21 Μαρτίου 2026
Facebook Instagram Youtube

Taklin.gr – taklingr@gmail.com | Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198 | Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198
Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης
Πάνος Κουντάνης – 6958469198

Αρχισυντάκτης
Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Καλώς ήρθατε!

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Lost your password?