Δεν χάνεται αυτή η άνοδος για τον Μιλτιάδη που πέτυχε άλλη μια νίκη χθες στο πρωτάθλημα της Α1 Τοπικής.
Οι “μελανόλευκοι” επικράτησαν με 4-2 του Ατρομήτου Πλατύ εκτός έδρας και παραμένουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αυξάνοντας παράλληλα και την διαφορά από τις πιο κάτω θέσεις.
Επόμενη αναμέτρηση είναι το προσεχές Σάββατο, εντός έδρας με αντίπαλο τον ΑΟ Φοινικούντας, για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου ενώ εδώ και καιρό έχουν εξασφαλίσει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.
Ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ Μιλτιάδης Άγγελος Γεωργιόπουλος μίλησε στο taklin.gr.
“Η ομάδα έχει πλέον ταυτότητα και σεβασμό από όλες τις ομάδες. Αυτό οφείλεται κατά κύριο τρόπο στην διοίκηση και στην τεχνική ηγεσία για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται.
Συνεχίζουμε, προσηλωμένοι στο στόχο μας και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τα καλύτερα έρχονται για του χρόνου και το πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής”.