Taklin.grTaklin.gr
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
  • Εθνική Ελλάδος
  • TV
  • Μπάσκετ
  • Βόλεϊ
  • Σπορ
  • Διασκέδαση
  • Κοινωνικά
  • Κύπελλο Μεσσηνίας
  • Ντοκιμαντέρ
  • Πάμε στοίχημα
  • Πρέπει να το δεις
  • Σπορ
  • Στίβος
  • Συνεντεύξεις
Taklin.grTaklin.gr
Αναζήτηση
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
Follow US
Taklin.gr > Σπορ > Μίλτος Τεντόγλου: «Παραλήρημα» στο twitter για το άλμα στα 8,41 – «Είναι έγκυρο ή να το πηδήξει και με γόβες;»
Σπορ

Μίλτος Τεντόγλου: «Παραλήρημα» στο twitter για το άλμα στα 8,41 – «Είναι έγκυρο ή να το πηδήξει και με γόβες;»

admin
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2023
admin

Για μια ακόμα φορά ο Μίλτος Τεντόγλου γνωρίζει την αποθέωση για την εκπληκτική του επίδοση, μετά το άλμα στα 8,41 μέτρα στο μίτινγκ στο Λιεβέν.

Οι χρήστες του twitter «παραληρούν» για τον Μίλτο Τεντόγλου και το άλμα του, με το όνομά του να φτάνει ακόμα και πρώτο στα trends.

Τα σχόλια έχουν να κάνουν κατά κύριο λόγο με την ακύρωση του άλματός του στα 8,40 μέτρα στο μίτινγκ κλειστού στίβου στο Τορούν από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου, επειδή έκρινε ακατάλληλα τα παπούτσια του.

Ο Μίλτος Τεντόγλου φρόντισε ωστόσο γρήγορα να δώσει την αποστομωτική του απάντηση κάνοντας ακόμα μεγαλύτερο άλμα, κάτι που… σχολιάστηκε δεόντως από τους χρήστες του twitter.

Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο χρήστη: «Ψιτ εκεί παγκόσμια ομοσπονδία πώς σε λένε! Το 8.41 είναι έγκυρο ή να το πηδήξει και με γόβες;».

Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις

 

 

 

 

 

 

 

 

Υπενθυμίζεται πως ο Τεντόγλου έκανε πριν από λίγες ημέρες την κορυφαία φετινή επίδοση του κόσμου (8.40μ.) αλλά την είδε να ακυρώνεται λόγω… παπουτσιών!

Η απόφαση της World Athletics, στηρίχτηκε στο σκεπτικό πως τα παπούτσια που φορούσε ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο, απαγορεύονται σε αγώνες άλματος εις μήκος. Συγκεκριμένα, ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι φορούσε την έκδοση “Black Panther” των ειδικά σχεδιασμένων για άλμα εις μήκος παπουτσιών της Adidas, η οποία μάλιστα, τα κυκλοφόρησε σε περιορισμένο αριθμό ζευγαριών (limited edition).

Σύμφωνα με τη World Athletics, το μοντέλο αυτό απαγορεύεται να χρησιμοποιείται σε αγώνες άλματος εις μήκος. Όμως, κανείς δεν είχε ελέγξει τα παπούτσια του Τεντόγλου πριν εκκινήσει τις προσπάθειές του στο μίτινγκ κλειστού στίβου στο Τορούν.

Στο μίτινγκ στο Λιεβέν όμως, ο Μίλτος Τεντόγλου… έκλεισε στόματα με ιδανικό τρόπο.

Πηγή: newsit.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ
admin 16 Φεβρουαρίου 2023 16 Φεβρουαρίου 2023
Κοινοποίησε
Facebook Twitter Copy Link Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Μίλτος Τεντόγλου στους Έλληνες: «Είστε οι μεγαλύτερες παικτούρες στην Ευρώπη, σας ευχαριστώ για την υποστήριξη»
Επόμενο άρθρο Conference League: Επιστροφή στη δράση με αμφίρροπες αναμετρήσεις
drop-cafe
IL-TOTO
bounas
fotinakis
notos
paliakon
pareafilon
COFFEE MARKET
Cloudbullet.gr
odemisiotis
Shoecenter
Messiniaevents.gr

Μπορεί να σας αρέσουν

Σπορ

Πρωταγωνιστής ο Παμμεσσηνιακός Α.Σ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Παίδων Κορασίδων

27 Μαρτίου 2026
Σπορ

ΝΟΚ ΣΚΑΙ: Με επιτυχία η συμμετοχή στο ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π. 2026

27 Μαρτίου 2026
Σπορ

Οι αθλητές της Ευκλής Cycling Team στον ιστορικό ”48ο Ποδηλατικό Γύρο Θυσίας”

26 Μαρτίου 2026
Σπορ

Α.Λ.Α.Κ : Συμμετοχές σε Πανελλήνιο Drift και Ολυμπιακό Ράλλυ

26 Μαρτίου 2026
Facebook Instagram Youtube

Taklin.gr – taklingr@gmail.com | Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198 | Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198
Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης
Πάνος Κουντάνης – 6958469198

Αρχισυντάκτης
Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Καλώς ήρθατε!

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Lost your password?