Taklin.grTaklin.gr
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
  • Εθνική Ελλάδος
  • TV
  • Μπάσκετ
  • Βόλεϊ
  • Σπορ
  • Διασκέδαση
  • Κοινωνικά
  • Κύπελλο Μεσσηνίας
  • Ντοκιμαντέρ
  • Πάμε στοίχημα
  • Πρέπει να το δεις
  • Σπορ
  • Στίβος
  • Συνεντεύξεις
Taklin.grTaklin.gr
Αναζήτηση
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
Follow US
Taklin.gr > Ποδόσφαιρο > Ο Σέρχιο Ράμος ανακοίνωσε το τέλος του από την Εθνική Ισπανίας
Ποδόσφαιρο

Ο Σέρχιο Ράμος ανακοίνωσε το τέλος του από την Εθνική Ισπανίας

admin
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2023
admin

Μετά από 18 ολόκληρα χρόνια, ο Σέρχιο Ράμος ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί από την Εθνική Ισπανίας, με την οποία κατέκτησε τα πάντα στην τεράστια καριέρα του, αφήνοντας… αιχμές για τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Λουίς ντι λα Φουέντε.

Επί χρόνια αρχηγός της Εθνικής Ισπανίας, ο Σέρχιο Ράμος είχε “κοπεί” την τελευταία στιγμή από την αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και έχασε την ευκαιρία για ένα… last dance με τους “φούριας ρόχας”, αφού ο ίδιος ανακοίνωσε επίσημα το τέλος του από την ομάδα, μέσα από μία ανάρτηση στα social media.

Ο Ισπανός αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν υποστήριξε ότι ο Λουίς ντι λα Φουέντε, ουσιαστικά τον ανάγκασε να αποσυρθεί, μη επιτρέποντάς του να ολοκληρώσει όπως εκείνος θα ήθελε την καριέρα του στην ομάδα. Με την Εθνική Ισπανίας “μέτρησε” συνολικά 180 συμμετοχές με 23 γκολ, κατακτώντας δύο Euro και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η ανάρτηση του Σέρχιο Ράμος

«Ήρθε η ώρα. Ώρα να αποχαιρετήσω την εθνική Ισπανίας. Τη “ρόχα”. Σήμερα το πρωί, έλαβα μια κλήση από τον νυν προπονητή που με ενημέρωσε ότι δεν είμαι και δεν θα είμαι στα σχέδιά του, ανεξάρτητα από το πώς θα αποδώσω ή τι θα κάνω στην καριέρα μου.

Με βαριά καρδιά, είναι το τέλος ενός δρόμου που ήλπιζα ότι θα συνέχιζε περαιτέρω και που θα τελείωνε με μια καλύτερη γεύση στο στόμα μου, στο ίδιο επίπεδο με όλη την επιτυχία που είχαμε με τη “ρόχα”. Ειλικρινά πιστεύω ότι αυτό το ταξίδι άξιζε να τελειώσει με δική μου επιλογή ή επειδή οι εμφανίσεις μου δεν ήταν σε επίπεδο αντάξιο της εθνικής μας ομάδας.

Όχι λόγω ηλικίας ή άλλων λόγων που, αν και δεν τους έχω ακούσει ευθέως, σίγουρα έχω νιώσει. Γιατί η ηλικία από μόνη της δεν είναι αρκετή ή ελάττωμα. Είναι απλώς ένας αριθμός που δεν σχετίζεται απαραίτητα με την απόδοση ή την ικανότητα. Θαυμάζω και ζηλεύω παίκτες όπως ο Μόντριτς, ο Μέσι και ο Πέπε. Είναι η ουσία της παράδοσης, των αξιών, της αξιοκρατίας και της δικαιοσύνης στο ποδόσφαιρο. Δυστυχώς, δεν θα είναι έτσι για μένα γιατί το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα δίκαιο και το ποδόσφαιρο δεν είναι ποτέ μόνο ποδόσφαιρο.

Αυτό είναι κάτι που πρέπει να δεχτώ, έστω και με αυτή τη θλίψη που μοιράζομαι μαζί σας αλλά και με το κεφάλι ψηλά, και ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια και για την υποστήριξή σας. Φεύγω με αξέχαστες αναμνήσεις, όλους τους τίτλους για τους οποίους παλέψαμε και γιορτάσαμε μαζί και την τεράστια περηφάνια που νιώθω ως ο Ισπανός διεθνής με τη μεγαλύτερη συμμετοχή όλων των εποχών. Αυτό το σήμα, αυτή η φανέλα και αυτοί οι οπαδοί, όλοι εσείς, με έχουν κάνει χαρούμενο. Θα συνεχίσω να υποστηρίζω τη χώρα μου με το πάθος κάποιου που είναι αρκετά τυχερός να την εκπροσωπήσει περήφανα 180 φορές. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους εσάς που πιστέψατε σε εμένα!»

 

Πηγή: newsit.gr
ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΣΕΡΧΙΟ ΡΑΜΟΣ
admin 24 Φεβρουαρίου 2023 24 Φεβρουαρίου 2023
Κοινοποίησε
Facebook Twitter Copy Link Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Το πρόγραμμα κι οι ελληνικές συμμετοχές
Επόμενο άρθρο “ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Φιλικό αύριο με Απόλλων Σμύρνης
drop-cafe
IL-TOTO
bounas
fotinakis
notos
paliakon
pareafilon
COFFEE MARKET
Cloudbullet.gr
odemisiotis
Shoecenter
Messiniaevents.gr

Μπορεί να σας αρέσουν

Ποδόσφαιρο

ΕΠΟ: Πλάνο-«βόμβα» για Super League 1 με 16 ομάδες

30 Μαρτίου 2026
Ποδόσφαιρο

Κέρδισε το Αιγάλεω και συνεχίζει να ελπίζει

29 Μαρτίου 2026
Ποδόσφαιρο

Χανιά-Παναργειακός 2-0: Με ηγέτη και σκόρερ τον Καπνίδη

29 Μαρτίου 2026
Ποδόσφαιρο

Ηλιούπολη – Καλλιθέα 0-2: Το πήρε πάνω του ο Μανιάς

29 Μαρτίου 2026
Facebook Instagram Youtube

Taklin.gr – taklingr@gmail.com | Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198 | Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198
Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης
Πάνος Κουντάνης – 6958469198

Αρχισυντάκτης
Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Καλώς ήρθατε!

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Lost your password?