Εράνη Φιλιατρών και Πάμισος Μεσσήνης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο σημερινό ντέρμπι κορυφής που διεξήχθη. Οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη, οι μεν γηπεδούχοι για να πιάσουν κορυφή, οι δε φιλοξενούμενοι για να αυξήσουν την διαφορά στους έξι βαθμούς και να “αγκαλιάσουν” την άνοδο.
Κάτι, τέτοιο δεν επετεύχθει όμως καθώς το σκορ έληξε με 1-1 και διαμορφώθηκε μέσα σε δέκα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο. Έτσι, η διαφορά δεν άλλαξε παραμένει στους τρεις βαθμούς, ο Πάμισος μπορούμε να πούμε ότι πέρασε αλώβητος από μία καυτή και δύσκολη έδρα ενώ από την άλλη, το αποτέλεσμα εκμεταλλεύτηκε η Κυπαρισσία που μείωσε την διαφορά από την κορυφή στους πέντε βαθμούς και από την 2η θέση στους δύο βαθμούς.
Όσον αφορά τα γκολ, στο 47′ ο Μπάρκας έκανε το 1-0 και στο 57′ ο Κατσιβαρδέας ισοφάρισε για το τελικό αποτέλεσμα (1-1).
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καυκάς με βοηθούς τους Αράπη και Μπαρδή.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Κουμπαρούλης, Τσόπελας, Μπινιώρης, Γκότσης (87′ Κουρούβανης), Πέππας, Γκεβόρι, Μιχαλόπουλος (72′ Χάρμπας), Βασιλόπουλος (90′ Πλάκας), Κόλλιας, Γεωργιόπουλος, Μπάρκας.
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Τόσκα, Νινιός (82′ Ρουμελιώτης), Χαραλαμπόπουλος, Μπαστακός, Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέας, Αριστομενόπουλος (67′ Μπορχάν), Τιμπλαλέξης (73′ Ντίσα), Βλάχος, Παπαδόπουλος, Δεμπεγιώτης (67′ Κουλόπουλος).

