Το τρίποντο εντός έδρας πήρε ο ΑΟ Κυπαρισσίας που επικράτησε με 3-1 του ΑΟ Σπερχογείας.
Οι “κυανόλευκοι” εκμεταλλεύτηκαν την ισοπαλία στο ντέρμπι Εράνη – Πάμισος και μείωσαν την διαφορά από την κορυφή στους πέντε βαθμούς.
Επόμενη αναμέτρηση είναι εκτός έδρας με αντίπαλο την Μεθώνη όπου στόχος της Κυπαρισσίας είναι να φύγει με το διπλό για να παραμένει σε τροχιά ανόδου.
Ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ Κυπαρισσίας Στέφανος Ανδρουτσής μίλησε στο taklin.gr, αναφέροντας τα εξής: “Μία πολύ σημαντική και δίκαιη νίκη για τον ΑΟΚ, απέναντι σε ένα δυνατό και καλοδουλεμένο σύνολο όπως η Σπερχογεία που αξίζει συγχαρητήρια.
Η ομάδα έπιασε καλή απόδοση και θεωρώ πως πήραμε αυτό που αξίζαμε. Η κεντρική οδηγία στην ομάδα είναι να κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, να σεβόμαστε κάθε αντίπαλο και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι καλό, η διοίκηση είναι κοντά στην ομαδα και θεωρώ πως η συνέχεια θα είναι ανάλογη.
Πάμε σε μια δύσκολη έδρα την επόμενη αγωνιστική και απέναντι σε μια καλή ομάδα θα προσπαθήσουμε να φύγουμε με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.

