Taklin.grTaklin.gr
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
  • Εθνική Ελλάδος
  • TV
  • Μπάσκετ
  • Βόλεϊ
  • Σπορ
  • Διασκέδαση
  • Κοινωνικά
  • Κύπελλο Μεσσηνίας
  • Ντοκιμαντέρ
  • Πάμε στοίχημα
  • Πρέπει να το δεις
  • Σπορ
  • Στίβος
  • Συνεντεύξεις
Taklin.grTaklin.gr
Αναζήτηση
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
Follow US
Taklin.gr > Μπάσκετ > Μονακό-Παναθηναϊκός: Δύσκολη αποστολή στο Μόντε Κάρλο για τους λειψούς «πράσινους»
Μπάσκετ

Μονακό-Παναθηναϊκός: Δύσκολη αποστολή στο Μόντε Κάρλο για τους λειψούς «πράσινους»

admin
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2023
admin

Μία πολύ δύσκολη έξοδο έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός, που φιλοξενείται στο Μόντε Κάρλο από τη Μονακό για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (22:00, NovaSports Prime).

Την επιστροφή στις ευρωπαϊκές νίκες αναζητά ο Παναθηναϊκός!

Οι «πράσινοι» μετρούν 5 αγωνιστικές της Ευρωλίγκας μακριά από τα ροζ φύλλα, και θα έχουν την ευκαιρία να σταματήσουν αυτό το αρνητικό σερί στο Μόντε Κάρλο, όπου θα φιλοξενηθούν από τη Μονακό για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (22:00, ΝovaSports Prime).

Το συγκεκριμένο ματς είναι αρκετά υψηλής δυσκολίας για την ομάδα του Χρήστου Σερέλη. Οι Γάλλοι είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα, βρίσκονται στο 16-10 και φιγουράρουν στην 5η θέση της βαθμολογίας, παλεύοντας για μία θέση στην τετράδα, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό του 8-18 που έχει χάσει σχεδόν κάθε ελπίδα για πρόκριση.

Όσον αφορά το φορμάρισμα, η Μονακό προέρχεται από την πολύ εύκολη νίκη (86-67) επί της Μακάμπι για την Ευρωλίγκα, ενώ στο πρωτάθλημα Γαλλίας έκανε «πλάκα» στη Ναντέρ (108-87). Ο Παναθηναϊκός επίσης έκανε εύκολη νίκη στην Basket League, όπου πάτησε την Καρδίτσα με σκορ 91-75, ωστόσο στην Ευρωλίγκα μετρούν 5 σερί ήττες, με τελευταίο ροζ φύλλο αυτό με τη Ζάλγκιρις στις 26 Γενάρη!

Σύμμαχο στην προσπάθειά τους οι «πράσινοι» δεν θα έχουν την υγεία, αφού τρία πολύ σημαντικά κομμάτια του ρόστερ δεν ταξίδεψαν ποτέ στο Μονακό. Συγκεκριμένα, οι Αρτούρας Γκουντάιτις, Δημήτρης Αγραβάνης και Νέιτ Γουόλτερς δεν μπήκαν καν στο αεροπλάνο για Γαλλία, οπότε θα απουσιάσουν από το ματς. Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς, από την άλλη, θα παραταχθεί πλήρης στο παρκέ απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Το ματς γίνεται ακόμη πιο δύσκολο, αν αναλογιστεί κανείς το γεγονός πως οι «πράσινοι» δεν έχουν γευτεί ποτέ τη χαρά της νίκης απέναντι στους Μονεγάσκους! Πράγματι, πέρυσι ηττήθηκαν στην Ευρωλίγκα τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, ενώ φέτος η Μονακό κατάφερε στο ματς του πρώτου γύρου να φύγει με «διπλό» (80-83) από το ΟΑΚΑ.

 

Πηγή: sportfm.gr

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΜΟΝΑΚΟ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
admin 8 Μαρτίου 2023 8 Μαρτίου 2023
Κοινοποίησε
Facebook Twitter Copy Link Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Τετάρτης (08/03/2023)
Επόμενο άρθρο Στέφανος Τσιτσιπάς – Μαρία Σάκκαρη: Μία νίκη και μία ήττα για το ελληνικό δίδυμο στο Eisenhower Cup
drop-cafe
IL-TOTO
bounas
fotinakis
notos
paliakon
pareafilon
COFFEE MARKET
Cloudbullet.gr
odemisiotis
Shoecenter
Messiniaevents.gr

Μπορεί να σας αρέσουν

Μπάσκετ

Παναθηναϊκός – Μονακό 107-97: Νίκησε, κάλυψε τη διαφορά και φουλάρει για τα πλέι οφ της Euroleague

28 Μαρτίου 2026
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός – Μονακό: Ακόμα ένας τελικός εξάδας για το «τριφύλλι» στη Euroleague

27 Μαρτίου 2026
Μπάσκετ

Με την πλάτη στον τοίχο η Kalamata BC – «Όλη η πόλη μια ομάδα» στο κρίσιμο ματς με το Κορωπί

26 Μαρτίου 2026
Μπάσκετ

National League 2 (1ος όμ.- Play Out – 1η αγ.): Με κλειδί τον Κραμβουσάνο και clutch Λεμπέση το Κορωπί πλησίασε τη παραμονή

25 Μαρτίου 2026
Facebook Instagram Youtube

Taklin.gr – taklingr@gmail.com | Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198 | Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198
Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης
Πάνος Κουντάνης – 6958469198

Αρχισυντάκτης
Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Καλώς ήρθατε!

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Lost your password?