Taklin.grTaklin.gr
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
  • Εθνική Ελλάδος
  • TV
  • Μπάσκετ
  • Βόλεϊ
  • Σπορ
  • Διασκέδαση
  • Κοινωνικά
  • Κύπελλο Μεσσηνίας
  • Ντοκιμαντέρ
  • Πάμε στοίχημα
  • Πρέπει να το δεις
  • Σπορ
  • Στίβος
  • Συνεντεύξεις
Taklin.grTaklin.gr
Αναζήτηση
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
Follow US
Taklin.gr > Μπάσκετ > Βασίλης Σπανούλης: «Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάρει ο Ολυμπιακός το ευρωπαϊκό»
Μπάσκετ

Βασίλης Σπανούλης: «Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάρει ο Ολυμπιακός το ευρωπαϊκό»

admin
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2023
admin

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε πως το Περιστέρι προσπαθεί να… τρυπήσει το δικό του “ταβάνι” και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον αγαπημένο του Ολυμπιακό και να του ευχηθεί να σηκώσει την κούπα στη Euroleague.

“Προσπαθώ να συγκεντρωθώ σε αυτό που πρέπει να κάνω, να κάνω το καλύτερο που μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα και τους παίκτες για να μπει το Περιστέρι σε μια σωστή κατεύθυνση. Μέσα από σκληρή δουλειά να μπορέσουμε να έχουμε ποιοτική παρουσία στο πρωτάθλημα. Να βελτιώνονται οι παίκτες και να προοδεύουν” ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ.

“Όπως έκανα σε όλη μου την καριέρα, έτσι και τώρα στηρίζομαι στη σκληρή δουλειά και στην αυτοκριτική. Έχω εξαιρετικούς συνεργάτες, γιατί μόνος δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Έχουμε σπουδαία διοίκηση που είναι δίπλα μας. Δουλεύουμε πάρα πολύ, είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε κάθε ευθύνη. Κάθε αποτέλεσμα μας δυναμώνει, δεν μας ρίχνει. Έχουμε πάρα πολύ δυνατή επικοινωνία με τους παίκτες, που στηρίζεται στην ειλικρίνεια. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας.

Δεν είμαστε στο πρωτάθλημα για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό, αλλά για να τρυπήσουμε τα δικά μας όρια. Πιστεύω πάρα πολύ στην προπόνηση. Χρειάζεται δουλειά και υπομονή. Έχω επηρεαστεί απ’ όλους τους προπονητές με τους οποίους έχω συνεργαστεί. Από άλλους παίρνεις λιγότερα, από άλλους περισσότερα, από όλους μπορείς να πάρεις κάτι αν είσαι έξυπνος. Στο τέλος θα βάλω τη δική μου σφραγίδα, αφού μιλήσω με τους συνεργάτες μου. Είμαστε αγαπημένοι, δεν φοβόμαστε και να συγκρουστούμε για να βγάλουμε κάτι καλό” τόνισε, αναφερόμενος στο Περιστέρι.

Τέλος, ο Βασίλης Σπανούλης έκανε και την ερυθρόλευκη… ευχή του: “Ο Ολυμπιακός παίζει φέτος εκπληκτικό μπάσκετ με τρομερή διάρκεια. Περιμένω να δω πόσο μακριά θα πάει. Είναι πολύ καλό για το ελληνικό μπάσκετ να βρίσκονται στα πιο ψηλά στρώματα ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που πραγματικά είναι το δεύτερό μου σπίτι, έζησα εκπληκτικές στιγμές, έχω τρομερή σχέση με τον κόσμο και είμαι ευλογημένος που με αγαπάει με αυτόν τον τρόπο. Είναι παράσημο, ίσως είναι περισσότερη τώρα απ’ όση όταν έπαιζα. Αυτό σημαίνει ότι εκτίμησε όσα έκανα. Το δέσιμο είναι αμοιβαίο και πάρα πολύ μεγάλο. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάρει το ευρωπαϊκό”.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
admin 14 Μαρτίου 2023 14 Μαρτίου 2023
Κοινοποίησε
Facebook Twitter Copy Link Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Μίλαν – Σαλερνιτάνα 1-1: Άντεξε στο «Σαν Σίρο» και της έκοψε σημαντικούς βαθμούς
Επόμενο άρθρο Β’ ΤΟΠΙΚΗ: Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής
drop-cafe
IL-TOTO
bounas
fotinakis
notos
paliakon
pareafilon
COFFEE MARKET
Cloudbullet.gr
odemisiotis
Shoecenter
Messiniaevents.gr

Μπορεί να σας αρέσουν

Μπάσκετ

Νεοκλής Αβδάλας: Δεν μπαίνει στο draft και ψάχνεται για νέο κολέγιο!

28 Μαρτίου 2026
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός – Μονακό 107-97: Νίκησε, κάλυψε τη διαφορά και φουλάρει για τα πλέι οφ της Euroleague

28 Μαρτίου 2026
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός – Μονακό: Ακόμα ένας τελικός εξάδας για το «τριφύλλι» στη Euroleague

27 Μαρτίου 2026
Μπάσκετ

Με την πλάτη στον τοίχο η Kalamata BC – «Όλη η πόλη μια ομάδα» στο κρίσιμο ματς με το Κορωπί

26 Μαρτίου 2026
Facebook Instagram Youtube

Taklin.gr – taklingr@gmail.com | Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198 | Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198
Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης
Πάνος Κουντάνης – 6958469198

Αρχισυντάκτης
Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Καλώς ήρθατε!

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Lost your password?