Connect with us

Α1 Τοπικό

ΑΕ ΛΟΓΓΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΡΟΠΗΣ 0-3. “Καθάρισε” στο δεύτερο ημίχρονο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα σε 15 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο η Θύελλα Μερόπης πέτυχε τρία γκολ και πήρε μία σημαντική εκτός έδρας νίκη κόντρα στην ΑΕ Λογγάς.

Οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και κατάφεραν να φύγουν με το διπλό από μία δύσκολη έδρα και να παραμείνουν στο κυνήγι της ανόδου.

Αντίθετα, η Λογγά είχε τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο αλλά στην επανάληψη δέχθηκε μέσα σε λίγα λεπτά όλα τα γκολ και δεν μπορούσε στην συνέχεια να αντιδράσει.

Στο 54′ ο Πανταζόπουλος με αυτογκόλ το 0-1.

Στο 63′ ο Παντελόπουλος έκανε το 0-2 για την ομάδα του.

Στο 69′ ο Τσιλίκος με πέναλτι το τελικό 0-3.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπακωνσταντίνου με βοηθούς τους Ταβουλαρέα και Βανικιώτη.

ΑΕ ΛΟΓΓΑΣ: Ηλιόπουλος, Μπαρούνης (71′ Καραμπέτσος), Kostov, Σταματόπουλος (83′ Τραγομαλάς), Πανταζόπουλος, Μουτσούλας, Κοντούλης, Βουτιέρος, Σπυρόπουλος, Ομέρι (27′ λ.τρ. Καμβύσης), Μάλαμας.

ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΡΟΠΗΣ: Π. Σουλαντίκας, Γεωργόπουλος, Κατσιμπάρος, Δημητρόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Τσιλίκος, Διαγούπης, Π. Σουλαντίκας (74′ Μπουρίκας), Μπούζας (81′ Παπατζίκης), Ζύλφο, Παντελόπουλος.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημίσεις

More in Α1 Τοπικό