
Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο στην κατηγορία πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική η Θύελλα Μερόπης που νίκησε με 3-0 εκτός έδρας της ΑΕ Λογγάς.
Η ομάδα του Χρήστου Νιάρχου κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο να πέτυχε και τα τρία τέρματα και να φύγει με το διπλό από μια δύσκολη έδρα.
Από κει και πέρα, το πρωτάθλημα ακόμα έχει δρόμο αλλά ο αγώνας που ακολουθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με τον Ατρόμητο Πλατύ επίσης εκτός έδρας είναι σημαντικός για την συνέχεια.
Ο τερματοφύλακας της Θύελλας Μερόπης Παύλος Σουλαντίκας μίλησε στο taklin.gr, λέγοντας μας τα εξής: “Η ομάδα μας στο παιχνίδι με την Λογγά ήταν πολύ συγκεντρωμένοι για τον λόγο το ότι στα δυο τελευταία παιχνίδια με Αναγέννηση παραλίας και με Νέο Άρι στην λεπτομέρεια δεν πήραμε το κάτι παραπάνω και αυτό που θέλαμε. Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και σε αυτό που θέλαμε για αυτό πήραμε και αυτό τρίποντο.
Για το επόμενο παιχνίδι, δεν έχω να πω κάτι με την ίδια συγκέντρωση και με το ίδιο πάθος θα πάμε αν θέλουμε το κάτι παραπάνω. Θέλουμε πολυ την άνοδο και κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς.
Τέλος, θέλω προσωπικά να συγχαρώ πολυ την διοίκηση, τους προπονητές μας Χρήστο Νιάρχο και Τάκη Παπατζίκη για την προσπάθεια που κάνουν μαζί μας με ένα χαμηλό ρόστερ και να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου για όλο αυτό που έχουμε καταφέρει”.

More in Α1 Τοπικό
-
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ: Αύριο η νέα γενική συνέλευση
Αύριο το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η επαναληπτική γενική συνέλευση στην ομάδα του Παπαφλέσσα Βλαχοπούλου....
-
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ: Συλλυπητήρια ανακοίνωση
Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ατρομήτου Πλατύ. Συγκεκριμένα, αναφέρει: Φτωχότερη η οικογένεια του...
-
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ: Άκαρπη η πρώτη γενική συνέλευση
Αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας η πρώτη γενική συνέλευση στην ομάδα του Παπαφλέσσα Βλαχοπούλου. Η...
-
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Συλλυπητήρια ανακοίνωση
Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Αναγέννησης Παραλίας. Η σχετική ανακοίνωση: Το Διοικητικό Συμβούλιο...