Taklin.grTaklin.gr
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
  • Εθνική Ελλάδος
  • TV
  • Μπάσκετ
  • Βόλεϊ
  • Σπορ
  • Διασκέδαση
  • Κοινωνικά
  • Κύπελλο Μεσσηνίας
  • Ντοκιμαντέρ
  • Πάμε στοίχημα
  • Πρέπει να το δεις
  • Σπορ
  • Στίβος
  • Συνεντεύξεις
Taklin.grTaklin.gr
Αναζήτηση
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
Follow US
Taklin.gr > Σπορ > ΝΟΚ – ΣΚΑΚΙ: 17ο ανοικτό ατομικό πρωτάθλημα ΕΣΣΠΕΠ στο Seaside
Σπορ

ΝΟΚ – ΣΚΑΚΙ: 17ο ανοικτό ατομικό πρωτάθλημα ΕΣΣΠΕΠ στο Seaside

admin
Τελευταία ενημέρωση: 28/03/2023
admin

Μία ακόμη διοργάνωση σημαντική θα πραγματοποιήσει το Σκακιστικό Τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.

Το τριήμερο 31/3 και 1-2/4 θα διεξαχθεί το 17ο Ανοικτό Ατομικό Πρωτάθλημα ΕΣΣΠΕΠ 2023 Ανδρών – Γυναικών.

Τους αγώνες συνδιοργανώνουν οι:

Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π.

Ν.Ο. Καλαμάτας

Δήμος Καλαμάτας

Χώρος αγώνων η αίθουσα του Καφέ – μπαρ SEASIDE (Ναυαρίνου 205). Οι παίκτες θα αγωνιστούν σε δύο ομίλους ανάλογα με τη δυναμικότητά τους. Στον Α’ όμιλο θ’ αγωνιστούν σκακιστές με ELO μεγαλύτερο του 1200 και στον Β’ όμιλο έως 1200. Μπορεί να υπάρξουν εξαιρέσεις κατά την κρίση της Οργανωτικής Επιτροπής.

Χρόνος σκέψης για κάθε παίκτη 90 λεπτά και 30’’ για κάθε κίνηση από την πρώτη κίνηση.

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι το παρακάτω:

Παρασκευή 31/3 Επιβεβαίωση συμμετοχών 17:00

1ος γύρος – τελετή έναρξης 17:45

Σάββατο 1/4 2ος γύρος 10:00

3ος γύρος 18:00

Κυριακή 2/4 4ος γύρος 09:00

5ος γύρος 16:00

Τελετή λήξης – απονομή επάθλων 20:00

Μπορούν να συμμετέχουν αθλητές που έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας εν ενεργεία. Αθλητές που δεν είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γ.Γ.Α. δεν έχουν δικαίωμα πρόκρισης.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι την Πέμπτη 30/3 στο e-mail της ΕΣΣΠΕΠ esspep.skaki@gmail.com.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με όσα ορίζονται στο ισχύον Αγωνιστικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΕΣΟ. Διευθύντρια αγώνων η Έφορος του Τμήματος κα. Χατζηπαναγιώτου – Τσιάλα Τούλα τηλ. επικ. 6945-499716.

Επικεφαλής διαιτήτρια η κα. Ρομπάκη Μαρία και συνεργάτης διαιτητής οι κ.κ. Θοδωρής Τσεκούρας και Μιχάλης Τσιάλας. Το πρωτάθλημα θα αναδείξει την πρωταθλήτρια και τον πρωταθλητή της ΕΣΣΠΕΠ, οι οποίοι παίρνουν την πρόκριση για το Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών το οποίο θα αναδείξει την Πρωταθλήτρια και τον Πρωταθλητή Ελλάδος.

Η έφορος ευχαριστεί θερμά για την ευγενική τους χορηγία το Cafe-bar “Seaside”, το εστιατόριο «ΑΚΤΗ ΝΟΚ», και το παραδοσιακό κέντρο «ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ Catering».

Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκφράζει προς την ΕΣΣΠΕΠ και την Πρόεδρο της κ. Λίτσα Αυδούλη και ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ προς τον Δήμο Καλαμάτας και τον Δήμαρχο κ. Θανάση Βασιλόπουλο για την συνεχή εμπιστοσύνη και στήριξή τους, ως διοργανωτές, προς το Σκακιστικό Τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.

Ευχαριστεί επίσης τα Μ.Μ.Ε. της πόλης μας, που είναι υποστηρικτές κάθε προσπάθειας που γίνεται για αναβάθμιση του σκακιστικού αθλήματος. Εύχεται καλούς αγώνες σ’ όλους τους αθλητές.

 

Εκ του Δ.Σ.

admin 28 Μαρτίου 2023 28 Μαρτίου 2023
Κοινοποίησε
Facebook Twitter Copy Link Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Αχιλλέας Μπέος: «Να με φωνάξει ο πρωθυπουργός και να μου δώσει το ποδόσφαιρο, ο τελικός Κυπέλλου δεν θα γίνει στο Βόλο»
Επόμενο άρθρο Χιλή – Παραγουάη 3-2: Επική γκάφα και αυτογκόλ νίκης από τερματοφύλακα στο 90+3′
drop-cafe
IL-TOTO
bounas
fotinakis
notos
paliakon
pareafilon
COFFEE MARKET
Cloudbullet.gr
odemisiotis
Shoecenter
Messiniaevents.gr

Μπορεί να σας αρέσουν

Σπορ

Πρωταγωνιστής ο Παμμεσσηνιακός Α.Σ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Παίδων Κορασίδων

27 Μαρτίου 2026
Σπορ

ΝΟΚ ΣΚΑΙ: Με επιτυχία η συμμετοχή στο ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π. 2026

27 Μαρτίου 2026
Σπορ

Οι αθλητές της Ευκλής Cycling Team στον ιστορικό ”48ο Ποδηλατικό Γύρο Θυσίας”

26 Μαρτίου 2026
Σπορ

Α.Λ.Α.Κ : Συμμετοχές σε Πανελλήνιο Drift και Ολυμπιακό Ράλλυ

26 Μαρτίου 2026
Facebook Instagram Youtube

Taklin.gr – taklingr@gmail.com | Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198 | Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198
Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης
Πάνος Κουντάνης – 6958469198

Αρχισυντάκτης
Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Καλώς ήρθατε!

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Lost your password?